Gázolás, majd műszaki hiba miatt ismét kaotikus lett a szolnoki vasútvonal

Abonynál az InterCity elütött egy embert, majd Abony és Cegléd között nem sokkal később meghibásodott egy szerelvény. Az utasok ismét kitűnően érezhették magukat a szerelvényeken, a közlekedés kaotikussá vált, az 50-60 perces késések ismét természetessé váltak, de előfordult 150 perces késés is. Igaz, megszoktuk.

Tovább olvasom

Egyelőre semmi remény az alföldi forróság mérséklődésére, 36-37 fokkal indul az ősz is

Jó néhány napig csapadékra sincs túl sok esély, a forróság pedig még csak fokozódni fog, 36, akár 38 fokba is benézhetünk és ez a szeptemberre már egyáltalán nem jellemző kánikula minimum egy hétig eltart még, a kanyarban sem látszik igazi felfrissülés. Nagy élmény lesz így iskolába járni.

Tovább olvasom

A fiatalok beleszólásával nyílik új reggeliző és bisztró Jászberényben

Néhány nap múlva, szeptemberben nyílik a Birs reggeliző és bisztró a jászberényi Kiwisun szolárium helyén: tésztákkal, főzelék menükkel, snack ételekkel és desszertekkel várják a betérőket, mindezt pedig megfizethető áron ígérik. Mivel a vendéglátóhely egyik legfontosabb célcsoportja a fiatal generáció lesz, nagy hangsúlyt fektetnek a véleményük meghallgatására, amit jól bizonyít, hogy két alkalommal is ingyenes kóstolásra várták, várják a városi általános és középiskolákból érkezőket.

Tovább olvasom

Szappanos nagyvadak ellen védett Arábiában, de Rossi kihagyta a válogatott keretből

Ahogy a Szol24-en is olvashattak róla, a 33 éves, jászberényi születésű kapus, Szappanos Péter napokkal ezelőtt eligazolt a csak magyar játékosokkal pályára lépő Pakstól, és Szaúd-Arábiába vette az utat, ahol az el-Fateh légiósa lett.

Tovább olvasom

Sikeresnek értékelték az idei önkormányzati diákmunkát Szolnokon

Szalay Ferenc polgármester és dr. Sebestyén Ildikó címzetes főjegyző köszönetet mondtak a városháza dísztermében azoknak a diákoknak, akik részt vettek a nyári diákmunka programban, és munkát vállaltak a város önkormányzatánál vagy annak intézményeinél. A diákok lehetőséget kaptak arra, hogy megismerkedjenek az önkormányzati, hivatali és ügyviteli feladatokkal, valamint közel két hónapig ivóvizet osztottak a lakosságnak a városháza előtt.

Tovább olvasom

Brutális interjút adott Simonka György a fideszes üzelmekről

Sok mindent borított a Telexnek adott interjújában Simonka György, a költségvetési csalással vádolt egykori fideszes parlamenti képviselő és Pusztaottlaka újonnan megválasztott polgármestere: szerinte, ha a Fidesz azt akarja, képes eltussolni ügyeket. Úgy véli, Orbán Viktor mindenről tud, ha szeretne, a hamarosan megjelenő könyve által pedig sokan bajba kerülhetnek.

Tovább olvasom

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Mihályi Győző, sokak kedvenc hangja

Rendkívüli népszerűségét nemcsak megnyerő modorának, hanem egészen egyedi, nagyon kellemes hangorgánumának is köszönhette. Tragikus hirtelenséggel, hetvenéves korában érte a halál. Barátai és pályatársai megdöbbenéssel fogadták a hírt, mivel semmilyen jel nem utalt még betegségre sem.

Tovább olvasom