Javában tart a felkészülés a Szolnoki MÁV csapatánál

Az NBIII Délkeleti csoportjában az előző idényben ötödik helyen, 49 ponttal végző Szolnok június közepén megkezdte felkészülését a következő szezonra, sőt, már barátságos mérkőzést is játszott. Összesen három hét pihenő állt a játékosok és a szakmai stáb rendelkezésére, most pedig már gőzerővel megy a felkészülés.

Tovább olvasom

Több, mint százan demonstráltak a jánoshidai iskolaigazgató távozása ellen

Ahogy tegnap megírtuk, forrnak az indulatok Jánoshidán – július elején derült ki, amit sokan sejteni véltek, miszerint a Petőfi Sándor Általános Iskola szeretett és kedvelt igazgatója, Tóth Péter nem kap további bizalmat, helyére pedig a Jászberényi Tankerületi Központ egyik vezetőjének, Mészárosné Vas Mártának a jelöltje érkezik. Tegnap rengetegen demonstráltak és álltak ki a távozó pedagógus mellett az iskola előtt.

Tovább olvasom

Indult az ejtőernyős világbajnokság Szolnokon, már a csapatok is megérkeztek

Ahogy a Szol24-en korábban olvashatták, az a megtisztelés érte Szolnok városát, hogy idén itt rendezik meg a 46. CISM katonai ejtőernyős világbajnokságot. A július 2. és 13. között megrendezett esemény házigazdája a MH Kiss József 86. Helikopterdandár, amin összesen harmincnégy ország válogatottja vesz részt.

Tovább olvasom