Ilyet még nem látott: focizó markológép csapatot keres – videó

Megosztás

Nem játék a szavakkal, nem a Caterpillar cég beszállását írjuk meg újra, az már korábban megtörtént. Ezzel a markolóval remekül lehet futballozni, csak nincs csapata. Bár gyanítjuk, hatalmas szabályváltozások kellenének a fociban, hogy a játéktérre küldhessék meccs közben. De a humor az humor.

A Trollfoci közösségi médiás oldala hozta le ezt a videót, amelyben azt láthatjuk, hogy a markolókanalas földmunkálatokat végző jármű milyen remekül képes visszaadni a labdákat és kategóriájához képest milyen gyorsan mozog. Már az alcímben is azt olvashattuk, hogy a gép bizony jobb, mint néhány NB I-es futballista. Természetesen a hozzászólásokban sem maradt el a humor.

Az internet népének több sem kellett. “Ez a Kanalas. Tavaly még a Hídépítőben játszott.” “Felszántja a pályát!” “Ez odacsúszik és rögtön utána el is temet.” “Bármelyik NB I-es csapat szívesen látná, céges autó sem kell neki.” “Kissé statikus a játéka, de pontosan passzol.”

“Simán bekanalaz egy-két gólt!” “Akit buldózernek hívtak.” “Ha kiabálják, hogy ‘fődet rá’, ő megoldja.” “Alkar tetkót hiányolom.” Mi melyik csapatban tudnánk elképzelni ezt a nem reklamáló markológépet?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek