Szolnok: miért azt támadják, aki jelez a közösségi médiában egy problémát?

Országosan megfigyelhető, szinte bármilyen közösségi médiás csoportban, hogy a problémát jelző és lefényképező embernek esnek neki és szinte úgy csinál az olvasóközönség, mintha a jelzés nagyobb gond lenne, mint maga a probléma, amit jelez. Szolnokon ez még inkább erősen jelen van.

Tovább olvasom

Orbán felmentette az országos kórházfőigazgató-helyettest, távozik Bene Ildikó

A Magyar Közlöny tájékoztatását a 444 szúrta ki, Orbán Viktor miniszterelnök a szerdai, vagyis a mai nappal felmentette tisztségéből a szolnoki születésű, egykori fideszes országgyűlési képviselőt, Bene Ildikót az országos kórházfőigazgató-helyettesi posztjából. A váltás Pintér Sándor belügyminiszter javaslatára történt.

Tovább olvasom

Már a rendőrség is keresi a férfit, aki felmászott a Tiszavirág híd pillérére

Alig két nappal ezelőtt számoltunk be róla, hogy egy egészen döbbenetes felvétel kezdett terjedni az egyik népszerű szolnoki Facebook-csoportban. A mezítláb akciózó „szolnoki pókember” bizarr és életveszélyes mutatványt hajtott végre, felmászott a Tiszavirág híd egyik pillérére. Most a rendőrség keresi.

Tovább olvasom

Kezdetét veszi a Tiszavirág Fesztivál Szolnokon

A június 19-én, azaz ma kezdődő és egészen szombatig tartó eseményen szokás szerint remek borokkal, pálinkákkal, koncertekkel és egyéb programokkal várják az érdeklődőket. A fesztiválon lévő értékesítők, kiállítók napi nyitvatartási rendje délután négytől kezdődik, majd estére azok is megtalálják a számításaikat, akik csak egy nagyot buliznának, vagy meccset néznének a haverokkal.

Tovább olvasom

Kiégett egy ház Tiszakürtön

Teljes terjedelmében égett egy száz négyzetméteres ház nádfedésű tetőszerkezete kedd éjszaka Tiszakürtön, az Álmos utcában. A tűzben egy gázcsonk megsérült, amelyből a kiáramló gáz szintén meggyulladt. A kunszentmártoni, kiskunfélegyházi és szarvasi hivatásos tűzoltók a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett két vízsugárral fékezték meg a lángokat, amelynek köszönhetően a tűz a lakótérbe nem terjedt át. Az egységek ezt követően az izzó részeket felszámolták, illetve az ingatlanból mentették ki az értékeket. A szolgáltató a beavatkozás miatt elzárta a gázt, emiatt egy időre az egész településen szünetelt a szolgáltatás. A házban…

Tovább olvasom