Már a rendőrség is keresi a férfit, aki felmászott a Tiszavirág híd pillérére

Megosztás

Alig két nappal ezelőtt számoltunk be róla, hogy egy egészen döbbenetes felvétel kezdett terjedni az egyik népszerű szolnoki Facebook-csoportban. A mezítláb akciózó „szolnoki pókember” bizarr és életveszélyes mutatványt hajtott végre, felmászott a Tiszavirág híd egyik pillérére. Most a rendőrség keresi.

„Életveszélyes – Így még senkit nem láttunk a Tiszavirág hídon közlekedni” – ezzel a címmel számoltunk be a finoman szólva is aggasztó húzásról, amelyet egyelőre még nem tudunk, kinek köszönhetünk. A férfi, mivel mezítláb volt, könnyen a vízbe eshetett volna.

Bár az indíttatásáról és a kilétéről továbbra sem tudunk semmit, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság mindenesetre azt közölte, ismeretlen elkövető ellen garázdaság szabálysértés miatt folytatnak eljárást.

A Tiszavirág hídnál egyszer már történt egy tragikus baleset, 2010-ben a hídon cölöperősítést végző munkás beleesett a Tiszába, a testét csak napokkal később találták meg. Esetünkben nem történt baj, de ez alighanem csak a szerencsének volt betudható.

Képek: Makai Csaba/Szolnokon Hallottam, csodalatosmagyarorszag.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek