Brutális árak, majdnem ötezer forint a karcagi Sámándobba a belépőjegy

A nemrég átadott, de leginkább a botrányairól elhíresült építményt, a karcagi Sámándobot többek között Németh Szilárd is büszkén tekintette meg, bár – nem meglepő módon – más benyomást keltett benne, mint Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőben. Hadházy saját maga ment el Karcagra, ahol azzal szembesült, hogy 4900 forint a belépőjegy.

Tovább olvasom

Németh Szilárd Karcagra látogatott, a Sámándobnál viszont darázsfészekbe nyúlt

Nagy az esélye, hogy kormányzati sikerként kívánta bemutatni a helyiek nagy része szerint csak felesleges és hatalmas pénzkidobásnak (sokak szerint lopásnak) lehet nevezni a sokmilliárdos Sámándobot. Ezt saját közösségi oldalán a tudtára is adták.

Tovább olvasom

Összesen 4,4 milliárdba fájt a karcagi Sámándob

A DK-s Vadai Ágnes volt az, aki feltette a kérdést: mennyi az annyi? A nemrég átadott, de leginkább a botrányairól elhíresült építmény, a karcagi Sámándobot többek között Németh Szilárd is büszkén tekintette meg, miközben a tervezője, Sárkány Sándor hűtlen kezelés és költségvetési csalás gyanúja miatt tett feljelentést. Vadainak válaszul Tállai Andrástól tudtuk meg, mennyi adóforintba került a komplexum.

Tovább olvasom

A Telex kétszer is megnézte a karcagi Sámándobot, nem tették zsebre, amit ott kaptak

Nemcsak hazánkban, de Jász-Nagykun-Szolnok megyében is egymást érik a szürreálisabbnál szürreálisabb történetek, amelyeknek természetesen rendszerint korrupciós színezete van, a karcagi sámándob körül kialakult botrány pedig magasan kiemelkedik a legtöbb közül. A Telex kétszer is elment a helyszínre, hogy a saját tapasztalataik alapján számoljanak be a szavakkal valóban nehezen leírható építményről.

Tovább olvasom

A karcagi Sámándob tervezője Magyar Péterhez fordult, meg akarja tisztítani a közéletet

Szinte naponta jelentkezik új poszttal Varga Judit egykori igazságügyi miniszter ex-férje, Magyar Péter. Szombat, azaz Novák Katalin köztársasági elnök lemondása óta minden nap ír a NER számára egyre és egyre kellemetlenebb ügyekről, a rogáni kormánykommunikációról, Völner Pálról és a rendszer által kitermelt oligarchákról. Váratlan szövetségese akadt a küzdelemben Sárkány Sándor személyében.

Tovább olvasom

Németh Szilárd ismét büszkén tekintette meg a karcagi Sámándobot

Úgy tűnik, a rezsibiztos Németh Szilárdot egyáltalán nem zavarja, hogy szinte követni sem lehetett, mennyi pénzt égettek el a Sámándob végeláthatatlan kálváriája közben. Tavaly márciusban már tiszteletét tette a városban, most a karcagi sport- és kultúrcentrum beruházásának folyamatát is élőben tekintette meg.

Tovább olvasom

A korrupció tökéletes példája a karcagi sámándob története

Az abszurd közéleti hírekre szakosodott magyar sajtófogyasztók azt gondolhatják, hogy már mindent láttak a kilátás nélküli kilátótól kezdve a víz nélküli csónakázón át a nyírmártonfalvi lombkoronasétányig, de a karcagi sámándob története még számukra is különleges erővel bírhat. Ismét bebizonyosodott, hogy a magyar leleményesség a plafont veri, ha a közpénzek „kreatív” elköltéséről” van szó. De honnan is kezdődött mindez?

Tovább olvasom

Ünnepeljünk, négymilliárdért kerül Karcagra az újjáépített Sámándob – van itt pénz

Varga Mihály pénzügyminiszter bármire talál pénzt a magyarországi költségvetésben, amire ő és Orbán Viktor szeretne. A tanárok és egészségügyi dolgozók béremelésére nincs keret, minden Brüsszel hibája. A karcagi “csoda”, az újjáépített Sámándobra viszont négymilliárdot sem sajnálnak elszórni. Elképesztő, Magyarország 2023.

Tovább olvasom