Nem feledkeztek meg a karácsonyi időszakban szolgálatot teljesítőkről Szolnokon

Nemes, jóleső gesztusban részesülhettek többek között a hulladékgazdálkodási kft., a MÁV Kórház, a katasztrófavédelem és a rendőrkapitányság munkatársai, akik feltehetően nem jegyzik nagy betűkkel a naptárban, hogy munkaszüneti nap van, avagy nincs, hiszen az ő közegükben karácsonykor, vagy szilveszterkor egyaránt megszokott dolognak számít a munkavégzés. Ezt szerette volna megköszönni a megyei közgyűlés és a szolnoki városvezetés.

Tovább olvasom

Adventi jótékonysági akciót hirdetett meg a megyei önkormányzat

Lennél a karácsonyi angyalunk? – teszi fel a kérdést Jász-Nagykun-Szolnok (vár)megye önkormányzata. A Magyar Református Szeretetszolgálattal, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet Családok Átmeneti Otthonával és a Katolikus Karitasz Szent Erzsébet Csoportjával együtt kezdenek jótékonysági akcióba ezzel az elnevezéssel.

Tovább olvasom

Elvették a beígért egymilliárd forintot Jászberénytől és odaadták a katolikus egyháznak

Már majdnem elszoktunk attól a fideszes habitustól a testületi üléseinken, amit most itt megtapasztalhatunk és ami ellen tűzzel-vassal kell harcolni – jelentette ki Budai Lóránt. A jászberényi polgármester arra reagált így, hogy miközben Hubai Imre, a vármegyei közgyűlés elnöke időkorlát nélkül oktathatta ki őt, addig neki csak pár perc jutott reagálni. A megyei közgyűlésben pénteken arról szavaztak, hogy elvettek Jászberénytől egymilliárd forintot és odaadták a katolikus egyháznak, hogy hozzon létre műszaki campust Jászberényben.

Tovább olvasom

Indokolni sem tudta vádaskodását a fideszes képviselő a Szolnok megyei közgyűlésen

Mintha párhuzamos valóságokba élnénk, ezt erősítette meg a megyei közgyűlés és annak vezetése októberi ülésén. A kormánypárti többség folyamatosan szabotálja a Jászberény belvárosában található torzó felépülését, szokásukhoz híven még a politikai életben jól ismert szabályt is bevetették, miszerint „vádold meg azzal az ellenfeledet, amit te magad teszel”.

Tovább olvasom