Egy Fradi-mezre lehet licitálni azért, hogy új autót kaphassanak a földvári tűzoltók

Az ország legnépszerűbb sportklubja, a Fradi segíti önzetlenül a Tiszaföldvári Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokságot a régi, javíthatatlan helyett egy új tűzoltóautó megvásárlásában. Ennek érdekében egy értékes pólót ajánlottak fel, amire licitálni lehet.

Tovább olvasom

Már lehet licitálni az aláírt pólóra, ami segíti a földvári tűzoltóság projektjét

Manapság szinte minden egy régi tűzoltóautó felújítása körül forog a Tiszaföldvári Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokságon. A régi autó felújítása hatalmas összegbe kerül, ezért adománygyűjtésbe fogtak, amihez már nagyon sokan csatlakoztak. Többek között a Szolnoki Olajbányász kosárlabda csapata is. Hihetetlennek tűnik, de a büszke és erős Magyarországon ma össze kell kalapolni egy tűzoltóautó felújítására a pénzt…

Tovább olvasom

Új tűzoltóautót kapott Túrkeve

Sallai R. Benedek polgármester közösségi oldalán gratulált a Túrkevei Önkéntes Tűzoltóság munkatársinak, külön Sörös Tibor parancsnok úrnak ahhoz az eredményes munkához, aminek köszönhetően sikerült lecserélni a korábbi, 8 évet szolgáló régi gépjárművet. A Németországból érkező új, korszerűbb, magasnyomású szivattyúval, csörlővel, fényárbóccal szerelt jármű a napokban “állt szolgálatba” Túrkevén. Reméljük minél kevesebb alkalommal lesz rá szükség.

Tovább olvasom

Felborult egy tűzoltóautó Karcagon

Még nem tudni, mi okozta a balesetet. A kunszentmártoni egység tűzoltógépjárműve szenvedett balesetet Karcagon, a jármű az oldalára borult – tudta meg a Videk.ma. A kora délutáni órákban felborult egy tűzoltó gépjármű Karcagon a Kálvin tér és a Kunmadarasi út kereszteződésénél Karcagon.. Azt, hogy pontosan mi okozta a balesetet, a hatóság vizsgálja. Karcagi tűzoltók a helyszínen áramtalanították a felborult járművet, melynek sofőrjét a mentők kivizsgálás céljából kórházba szállították.

Tovább olvasom