Még mindig nincs meg a tavaly ilyenkor csónakról vízbe esett és a Tiszában Tiszaburánál eltűnt egyik férfi

Több mint egy éve nincs meg az a férfi, aki tavaly január elején borult csónakról negyedmagával Tiszaburánál a Tiszába. Ketten akkor megmenekültek, ketten viszont a vízbe fulladtak. Egyikük holttestét már megtalálták, de a másik személyre még mindig nem akadtak.

Tovább olvasom

Egy idős férfi halt meg lakástűzben Tiszaroffon

December 21-én, azaz ma életét vesztette egy idős férfi Tiszaroffon, miután a családi ház konyhájában levő heverő meggyulladt. A tűzben megolvadtak a konyhabútorok, a televízió és a mikrohullámú sütő, a férfi füstmérgezés áldozata lett. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint nem ez volt az egyetlen szomorú eset csütörtökön, a Zala megyei Keszthelyen szintén egy idős ember halt meg.

Tovább olvasom

Orbán Viktor megyénkben járt, de a szolnoki nemlétező híd helyett a roffi hadiátkelő érdekelte

A Magyar Honvédség számos egysége részt vesz a nemrég kezdődött Adaptive Hussars 2023 nevű többnemzeti gyakorlaton. Az II. Rákóczi Ferenc 14. Műszaki ezred hídépítő zászlóalja már végrehajtotta az átcsoportosítást Tiszaroff térségébe, ahol a napokban hídátkelőt építettek. Ezt tekintette meg hétfőn Orbán Viktor is.

Tovább olvasom

Fotókon a honvédség tiszaroffi hadgyakorlata

Harminc éve nem látott hadgyakorlat kezdődött Magyarországon, mi is írtunk róla, hogy az Adaptive Hussars 23 során katonai konvojok megjelenésére kell számítani Szolnok megyében. Az akció javában zajlik, a Magyar Honvédség II. Rákóczi Ferenc 14. Műszaki Ezrede Tiszaroff térségében hídátkelőhelyet rendeztek be.

Tovább olvasom

Katonai konvoj halad át a megyénken

Az MH Dánielfy Tibor 205. Légvédelmi Rakétaezred légvédelmi rakétaegységei átcsoportosítást hajtanak végre, többek között Szolnokra az Adaptive Hussars 23 többnemzeti országos hadgyakorlat során. A konvojok indulása miatt megnövekedett katonai járműforgalom várható, érdemes mindenkinek a fokozottnál is óvatosabban közlekednie az említett útszakaszokon.

Tovább olvasom

Kerékpárosok ütköztek a benyúló növényzet miatt

Egy helyi lakos közlekedett kerékpárral Tiszaroff belterületén, a Rákóczi úton június 15-én délelőtt. Haladása során egy jobbra ívelő útkanyarulatban kikerülte az úttestre benyúló növényzetet, és a manőver során a vele szemből közlekedő és félrehúzódó kerékpárosnak nekiütközött, majd elborult a biciklivel. A baleset következtében a tiszaroffi férfi könnyű sérülést szenvedett.   Az elmúlt napon 10 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból a rendőrök. Képünk illusztráció.

Tovább olvasom