Megdöbbentő részleteket tudott meg a Blikk a jászszentandrási gyerekgyilkos anyáról: „Azért ölte meg a lányát, hogy az apjának fájdalmat okozzon”

A 40 éves M. Éva könyörtelenül megölte háromesztendős kislányát, majd magával is végzett. A Blikk kedden délután ellátogatott a helyszínre, ahol döbbenetes részleteket tudott meg a szörnyű események hátteréről.

Tovább olvasom

Gyilkosságot akadályozott meg a polgármesterjelölt

December 23-án délelőtt a Pesterzsébeti Piacon (vagy más nevén Tátra téri piacon) egy felháborodott férfi böllérkéssel próbálta leszúrni az egyik fenyőfaárust. A gyilkossági kísérletet az LMP soroksári polgármesterjelöltje, Bereczki Miklós akadályozta meg. Szenteste előtt egy nappal még sokan igyekeztek elintézni a bevásárlásukat a Tátra téren található Pesterzsébeti piacon. Ezeken a helyeken gyakran találkozni a különböző pártok pultjaival is, akik így próbálnak kapcsolatot kialakítani a választókkal. Ezen a napon az LMP – Magyarország Zöld Pártja is jelen volt a piacon, bár ekkor valószínű még senki sem sejtette, hogy a jelen lévő…

Tovább olvasom

Több késszúrással megölték az országszerte ismert tiszafüredi pszichológus fiát Amerikában

Az egyesült államokbeli Phoenixben brutálisan meggyilkolták a magyar sztárpszichológus, Prof. Dr. Bagdy Emőke fiát – tudta meg a Blikk. Az arizonai helyi sajtóban futótűzként terjedt a hír, hogy október 21-én halálra késeltek egy 53 éves férfit, Császár Zsoltot. A lap szerint az áldozat a tiszafüredi származású Bagdy Emőke fia.

Tovább olvasom

Hidegvérrel, kéjvágyból gyilkolt – a martfűi rém történetét dolgozta fel a Blikk

Nagyon érdekes bűnügyi rovat keretében ismerteti a Blikk a mindenki által jól ismert martfűi rémnek nevezett elkövető kegyetlen gyilkosságait, sőt, megszólaltatták Dr. Végh Endre nyugdíjas háziorvost, talán az egyetlen élő tanút, akitől új gondolatokat hallhatunk a sokkoló bűncselekményekről.

Tovább olvasom