Jászkunságiak figyelem, két hétre leáll az MVM rendszere

A hosszantartó átállási folyamat két hetet vesz igénybe, ez idő alatt pedig az elektromos áramszolgáltatással kapcsolatban lesznek fennakadások. Ez érinti a személyes, valamint az online ügyfélszolgálati és a mobilapplikációs ügyintézést is. A földgázszolgáltatással kapcsolatos ügyintézést nem érinti.

Tovább olvasom

Nem segített Orbán Viktor nosztalgiázása a kampányhajrában Szolnokon

Egymillió találkozás napja – a Fidesz mozgósítása a hétvégén a tetőfokára hágott, köztük Orbán Viktor is megjelent a megyeszékhelyen. A miniszterelnök kezet csókolt, beszélgetett, telefonált, sőt, még egy kis szolnoki nosztalgiázás is belefért a napjába. Mindenesetre a jelenléte Jászapátihoz hasonlóan itt sem vezetett sikerre, Györfi Mihály meglepő győzelmet aratott Szalay Ferenc felett.

Tovább olvasom

Elhunyt a Tiszatenyőnél balesetező autó sofőrje

Frontálisan ütköztek (Forrás: 24.hu)

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszatenyő határában kedden hajnalban egy személygépkocsi frontálisan ütközött egy tartályt szállító teherautóval – tájékoztatta a vármegyei rendőr-főkapitányság szóvivője délután az MTI-t. Hárman ültek a személyautóban, és mindannyian beszorultak a roncsba, ahonnan a törökszentmiklósi önkormányzati és a szolnoki hivatásos tűzoltók szabadították ki őket. Sajnos a személygépkocsi vezetője kórházba szállítása után meghalt. A jármű utasai, egy nő és egy férfi nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedtek – közölte Sipos-Kácsor Andrea. Fotó: 24.hu Forrás: Nap Híre

Tovább olvasom

Találkozz és beszélgess szombaton a Szol24 szerkesztőivel!

Szombaton délután egy órától három óráig várjuk önöket a megyeszékhely legforgalmasabb gyalogos csomópontján, a Hild János téren, hogy személyesen beszéljük meg az önkormányzati választások után kialakult helyzetet. A helyszínen bárki elmondhatja, mit gondol az előző és a következő városvezetésről, a megoldandó feladatokról – de ha csak tippelne egyet a magyar-svájci Eb-meccs előtt, azt is megteheti.

Tovább olvasom

Most érdemes ránézni a hömpölygő Zagyvára

Forrás: Szolnok TV

Aszályos nyári hónapok idején alig csordogál valami a Zagyva tiszai torkolatánál, szinte száraz lábbal megúszható, most bezzeg hömpölyög az ár, akár vadvízi evezésre is alkalmas volna, igazán veszélyes a közelébe menni. Remélhetőleg nem önt ki a leghosszabb, csak magyar területet érintő mellékfolyó és a közel lakók biztonságosan szemlélhetik a ritka jelenséget.

Tovább olvasom

Fideszes bukás Jászapátin – Szalay Ferenc után Ifj. Pócs János is búcsúzik

Jász-Nagykun-Szolnok megyében vasárnap este alighanem az egyik legnagyobb meglepetést a szolnoki választási eredmények mellett Jászapáti okozta – a településen Pócs János országgyűlési képviselő fiát győzte le a függetlenként induló Illés Gergő. Ifj. Pócs egy Facebookos videóban köszönte meg a támogatást, aki most öt évre biztosan kikerül a képviselő-testületből.

Tovább olvasom

Györfi Mihály: “Legalább ezer fideszes szavazó döntött úgy, hogy minket választ”

Györfi Mihály megnyerte a szolnoki polgármester-választást, legyőzve az öt cikluson át regnáló fideszes Szalay Ferencet. Győzelméhez hozzájárulhatott, hogy nemcsak az ellenzéki, hanem a kiábrándult fideszes szavazókat is meg tudta szólítani. Helyzete azonban nem lesz könnyű, mivel a képviselő-testületben a Fidesz-KDNP van többségben.

Tovább olvasom