Találkozz és beszélgess szombaton a Szol24 szerkesztőivel!

Megosztás

Szombaton délután egy órától három óráig várjuk önöket a megyeszékhely legforgalmasabb gyalogos csomópontján, a Hild János téren, hogy személyesen beszéljük meg az önkormányzati választások után kialakult helyzetet. A helyszínen bárki elmondhatja, mit gondol az előző és a következő városvezetésről, a megoldandó feladatokról – de ha csak tippelne egyet a magyar-svájci Eb-meccs előtt, azt is megteheti.

A buszpályaudvar – plaza – művelődési ház – bevásárlócsarnok által határolt területen naponta több ezer ember halad át. A környező települések lakói, fiatalok és idősek egyaránt megfordulnak itt. Szombat délután azonban nemcsak egymással, hanem a Szol24 munkatársaival, többek között Czapkó Dorottya főszerkesztővel is találkozhatnak.

A lehető legtöbb embert szeretnénk megszólítani, elbeszélgetni önökkel, néhány szót váltani szűkebb és tágabb környezetünkről, a jelenről és a jövőről, a szolnoki és megyei problémákról. Szeretnénk megismerni meglévő és leendő olvasóinkat, és első kézből tudni, hogy mi foglalkoztatja őket leginkább. Miután a bizalom építésének fontos sarokköve a személyes találkozás, ideje ismét kilépnünk az online térből és megmutatni az arcokat a cikkek mögött – várjuk tehát önöket, hogy bemutatkozhassunk.

Egy kamerát is viszünk magunkkal és a legbátrabbak üzenhetnek döntéshozóinknak, a szolnokiaknak, vagy akár az utókornak. Mindemellett játékos kedvű olvasóinkról sem feledkezünk meg: készülünk néhány kisebb és egy nagyobb meglepetéssel, illetve egy hatalmas szerencsekerékkel is találkozhatnak majd sátrunk előtt.

A demokrácia akkor működik, ha működtetjük, ha tudatos állampolgárokként foglalkozunk a közügyekkel, figyeljük és számonkérjük választott képviselőink munkáját.

Az esemény támogatója a Mérték Médiaelemző Műhely és az Ökotárs Alapítvány.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek