Lejárt szavatosságú élelmiszerekkel kampányolt a karcagi polgármester

Beindult, sőt, dübörög a választási hajrá Karcagon: a regnáló kormánypárti polgármester, Szepesi Tibor úgy tűnik, azt gondolja, csak osztogatással tudja legyőzni ellenzéki kihívóját, a Jobbik által indított Dr. Lukács László Györgyöt. Az ilyesfajta kampányhúzás alapvetően is visszás, ráadásul a kiosztott nassolnivalók közül többnek lejárt a szavatossága.

Tovább olvasom

Választások: Bemutatjuk Szolnok 6. választókerületének jelöltjeit

Közeledünk a választásokhoz, a Szol24 pedig kiemelten fontosnak tartja, hogy az itt élő és szavazó szolnokiak minél bővebb ismeretekkel rendelkezzenek a támogatást kérő képviselőjelöltekről és polgármester-aspiránsokról. Épp ezért, a voksolás napjáig, azaz június 9-ig bemutatjuk az összes egyéni választókerületet és az egyes indulókat. A sorozatunk korábbi cikkeit a ide kattintva, a Választások rovatban tudják elolvasni.

Tovább olvasom

Nehéz elhinni, de tényleg kenguru tűnt fel Rákócziújfaluban

Amikor egy hód, vagy egy disznó szaladgál Jászberényben, azon már meg sem lepődünk, sőt, a Jászság fővárosában úton kóborló tevét és pulykát is lefotóztak már. Rákócziújfalu azonban most újat mutatott – Szolnok és környékének útinform csoportjába küldtek be egy videót, amin egy kenguru látható.

Tovább olvasom

Magyarország sokkal jobban látszik közvetlen közelről – médiaszemle

Zártkörű ünnepségen avatják fel a Nemzeti Összetartozás Hídját Sátoraljaújhelyen. Végül lehet, hogy csak gokart pálya lesz a Hajdúnánás mellé álmodott MotoGP pályából? Mi a teendő, amikor egy gyermeket „lekiabál” az osztálytársának a nagyanyja? A Vas megyei Nemesbődön olyan üzleti modellt találtak, amivel a falunak nem kerül pénzbe a kispostájának az üzemeltetése. Több bizniszt is két egykori pécsi iskolatárs köt össze Kaposváron – derült ki egy s​zínházi büféblokk miatt. Születésünktől fogva formálódnak bennünk a párválasztásunkat meghatározó sémáink egy klinikai szakpszichológus szerint. Kis Grófo kisfilmet forgatott, szívesen készítene nagyobbat is. A netről…

Tovább olvasom