Egy halálos és egy súlyos sérüléssel járó baleset, az egyik Cegléd és Abony között

A halálos baleset felkorbácsolta az érzelmeket, mivel egy Mercedes és egy Audi versenyzett egymással közúton, óriási sebességgel, előbbi nekiütközött egy Suzukinak és ripityára törte, de mégis a Mercedes sofőrje és utasa húzta a rövidebbet, fának csapódva életüket vesztették. A Cegléd közelében történt balesetnél pedig mentőhelikopterekre is szükség volt.

Tovább olvasom

Újabb részletek derültek ki a súlyos vasúti ütközésről – képek

A karcagi tűzoltók is segítséget nyújtottak a hajnali balesetnél, amikor is egy tehervonat belerohant a sápi állomáson egy álló személyvonatba. Az már biztos, hogy a személyvonat vezetője súlyosan megsérült, de túlélte.

Tovább olvasom

Egy hatéves kislány is súlyosan megsérült a szilveszteri tűzijátékozásban

A rendőrség ezt az esetet csak most hozta nyilvánosságra. Egy családi ház kapujában találta el a szerencsétlen kisgyermeket egy szabálytalanul használt tűzijáték. Sérülései súlyosak. A nyomozás adatai szerint 2022. december 31-én 21 óra körül Alsónemesapátiban, egy családi ház kapubejárójában egy szabálytalanul használt tűzijáték eltalált egy 6 éves kislányt. A baleset következtében a gyermek nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett. A nyomozók foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a 39 éves zalaegerszegi férfit. (Police.hu)

Tovább olvasom

Döbbenetes, itt az újabb csattanás: sínre hajtó autóval ütközött a Jász-Nagykun-Szolnok megyei személyvonat

Ebben az évben valahogy különösen sok ilyen baleset történik, érthetetlen, miért ennyire figyelmetlenek az autósok. Az ilyen találkozásokból csak ők jöhetnek ki rosszul. Személyvonat sodort el egy gépkocsit Szászberek és Jászalsószentgyörgy között, a 32-es út 54-es kilométerénél A vasúti átjáróban történt balesetben egy ember súlyosan megsérült. A helyszínelés idejére a rendőrség teljes útlezárást rendelt el, kerülni Jászladány irányába lehet – közölték. A Mávinform a honlapján azt írta, hogy a Szolnokról negyed kettőkor Vámosgyörkre elinduló személyvonattal ütközött össze egy gépkocsi Szászberek közelében. Az ütközés következtében a Bz motorvonat egyik tengelyével kisiklott,…

Tovább olvasom

Három és fél év börtönt kért az ügyészség az Orosz Bernadettet megverő férfira

A bántalmazás részleteiről is mélyebb részleteket osztottak meg a nyilvánossággal. A Nógrád Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés kísérlete és súlyos testi sértés kísérlete miatt emelt vádat azzal az 54 éves férfival szemben, aki 2019-ben a bujáki honvédüdülőben tartott rendezvényen brutálisan megverte barátnőjét, közölte az ügyészség. A közlemény nem nevesíti, de az ügyben Orosz Bernadett volt az áldozat, aki utána kiállt a nyilvánosság elé, hogy felhívja a figyelmet a kapcsolati erőszak problémájára. Az ügyészség a közleményében részletesen leírja, mi szerepel a vádiratban, eszerint a férfi és a nő 2018-ban ismerkedett meg,…

Tovább olvasom