Bemutatták a Szigligeti Színház műsorát az új évadra

A színház és a művészet kedvelői számára fontos hír következik, hiszen a Szolnoki Szigligeti Színház bemutatta az új évadát, illetve elindult a bérletértékesítés is. Zenész színművel, vígjátékokkal és musicallel egyaránt készül a társulat.

Tovább olvasom

Betegséggel küszködik a TV2 tehetségkutatójának szolnoki versenyzője

Javában tart a Next Top Model Hungary, amiről a Szol24-en már olvashattak, hiszen a szolnoki Vidéki Vivien is versenyben van. A lány közgazdászként végzett, elmondása szerint már a gimnázium óta a magazinokat bújta és nézte a modelleket. A műsorban nincs könnyű dolga, hiszen a feladatok mellett betegséggel is meg kell küzdenie.

Tovább olvasom

Szolnoki lánynak is szurkolhatunk a TV2 új tehetségkutatójában

Tegnap, azaz március 17-én este indult útjának a TV2 új műsora, a Next Top Model Hungary (NTMH), amelyben a szépség csak egy alapfeltétel, a jelentkező lányoknak pedig rengeteg más feladatban is bizonyítani kell a rátermettségüket. Egy szolnoki lánynak is drukkolhatunk, Vivien 30 évesen döntött úgy, hogy kipróbálja magát ebben a szerepben.

Tovább olvasom

Szilágyi Liliána öngyilkos akart lenni, tovább folytatódik az egyelőre kibogozhatatlan ügy

Az édesapját bántalmazással és terrorral vádoló úszónő ezúttal egy televíziós műsorban osztott meg újabb részleteket eddig sem egyszerű és vidám élettörténetéből, aminek 2015-ben elmondása szerint kis híján vége is lett. Újabb megrázó részleteket osztott meg bántalmazásáról Szilágyi Liliána a Hír Tv Magánterület című műsorában. A sportoló szerdán beszélt először arról, hogy gyermekkora óta testileg, lelkileg és szexuálisan bántalmazza édesapja, Szilágyi Zoltán. A vasárnap este megjelent riportban Szilágyi Liliána azt mondta, nincs túl sok jó élménye gyermekkorából. „Amire emlékszem az otthoni közegből az, hogy folyamatosan rettegek, folyamatosan kiszámíthatatlan az, hogy mikor robban…

Tovább olvasom