Rövid ideig szünetel a viharos idő, de szerdától ismét leszakadhat az ég a Jászkunságban

Péntektől több ízben is megtapasztalhattuk a heves zivatarokat Jász-Nagykun-Szolnok megyében, az idő vasárnapra nyugodott meg. Ez viszont csak átmeneti lesz, mert a hét közepén megint jönnek a felhőszakadások, jégesők.

Tovább olvasom

Változik az időjárás, továbbra is nagy marad a hőség, de többször leszakadhat az ég a Jászkunságban

Szombaton érkezik egy hidegfront és hozhat némi felfrissülést a hatalmas hőségben. Ennek azonban ára van, a csapadék ugyanis akár a nap folyamán többször is felhőszakadásként érkezhet, jó eséllyel számíthatunk zivatarokra. Ugyanakkor még mindig nagyon meleg lesz.

Tovább olvasom

A teljes Jászkunságra figyelmeztetést adtak ki felhőszakadás miatt szombatra

A későbbi napokban is folyamatosan erős lesz a csapadékhajlam, vége az elmúlt napok nyugodtabb időjárásának, most ismét a felhőszakadásoké lesz a főszerep. A teljes megyére figyelmeztetést adtak ki.

Tovább olvasom

A szolnokiak azon mosolyognak, hogy Szalay Ferenc a viharban figyelmeztette őket, hogy vihar van

A szolnoki polgármester rendkívül fontos közlendője volt a kampányhajrában, hogy mivel jár egy komolyabb vihar és már el is érte Szolnokot. Ezzel valószínűleg “rengeteg szolnokinak okozott meglepetést”, akik ezt a kampányízű bejegyzést ki is figurázták.

Tovább olvasom

Végigverte a vihar a Jászkunságot, Szolnokon is újra rengeteg eső esett

A hétfő délutáni és esti viharok a megye déli részéről indultak és fokozatosan haladtak észak, észak-nyugati irányba. Bejött az időjárási előrejelzés, Jász-Nagykun-Szolnok megyében rengeteg helyen volt zivatar és felhőszakadás is. Szolnok megint víz alá került.

Tovább olvasom

Átmeneti volt a nyugalom, hétfőn és kedden újra óriási zivatarok és felhőszakadás a Jászkunságban

Nagyon kétarcú lesz az időjárás a héten. Hétfőn és kedden ismét jönnek a heves zivatarok, felhőszakadással, jégesővel, némi megnyugvás után pedig a hét második felében könnyedén 30 fok feletti kánikula köszönthet be.

Tovább olvasom

Csak tippelni lehet, mikor van zöld – a vihar még a rendőrlámpát is elfordította Szolnokon

Könnyebb lenne a helyzet, ha a három sáv ugyanabba az irányba tartana, ez azonban a balra kanyarodókat informálná. Igencsak balesetveszélyes a szituáció, mivel nincs összhangban a zöld jelzése a mellette levő lámpákkal, így csak sejteni lehet, mikor indulhatunk útnak. A hétvégi szolnoki vihar a közlekedésben is több helyen nehézségeket okoz.

Tovább olvasom