Szolnoki orvos a Forbes legtehetségesebb fiatal magyarjainak listáján

Dr. Erdős Sándor a Semmelweis Egyetemen diplomázott 2020-ban, jelenleg gyermekpszichiátriai szakképzésben és az egyetem PhD programjában is részt vesz az OncoVR fejlesztése mellett. Az Onco VR által VR-szemüvegek használatával segítik a daganatos gyermekek életét – az alapító Erdős most a Forbes legtehetségesebb fiataljainak listájára került.

Tovább olvasom

A jól ismert Szolnok megyei cégek a Forbes 100-as listáján

Idén hetedik alkalommal állította össze a Forbes a legértékesebb magyar tulajdonban levő cégek listáját. Három Jász-Nagykun-Szolnok megyei érintettséget találunk: a sort természetesen a Jász Plasztik Kft. kezdi, majd a Szatmári csoport szintén a 100-as lista elején helyezkedik el, az utolsó harmadban pedig a karcagi Agrosprint található.

Tovább olvasom

Szegény embert az ág is húzza: már nem Mészáros Lőrinc és családja a leggazdagabb

Mészáros Lőrinc és családja két helyet zuhant a Forbes 50 leggazdagabb magyart tartalmazó listáján. Az első helyet 2017 után vette vissza a jászárokszállási születésű Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója. A Forbes milliárdoslista történetében ő az első, aki átlépte az 500 milliárdos határt. A növekedésben az általa tulajdonolt Bonafarm csoportnak volt kiemelkedő szerepe, értéke egy év alatt 20 százalékkal nőtt, írta a 444.hu. A második helyezett Felcsuti Zsolt ipari befektető, az MPF Holding főrészvényese még soha nem szerepelt ilyen szépen. Mészáros Lőrinc és családja 2019-ben tört az élre, vagyonának növekedése…

Tovább olvasom