Minden úthibát közzé kell tenni és akkor hirtelen kijavítják? Hát hajrá!

Természetesen lehet meghökkentő véletlen is a háttérben, de megszoktuk már Jász-Nagykun-Szolnok megyében (a megyeszékhelyen különösen), hogy ha egy kátyú vagy úthiba megjelenik, akkor az hosszasan ott is marad. A 32-es útról megjelent a kép, hogy milyen állapotban van és csodák csodájára szerdán kijavították.

Tovább olvasom

Tudnivalók a külső műanyagápoló szerekről

Sokan úgy gondolják, hogy az éves szervizben és a klímatisztításban kimerül az autó karbantartása mindaddig, amíg nincs komolyabb probléma. Pedig jóval több szükséges ahhoz, hogy hosszú éveken át kiváló állapotban maradjon a jármű. Amellett, hogy a motorikusan odafigyelünk rá, a külső megjelenésre is adni kell.  Mi magunk is tapasztaljuk, és a hírekben is állandó téma a fokozott UV-sugárzás, ami bizony az autónkat sem kíméli. Különösen sokat ronthat a műanyag felületek állapotán. Ne várjuk meg, míg visszafordíthatatlan károk keletkeznek, inkább próbáljuk ki például a POLIRTECH.HU külső műanyagápoló szereit! Milyen műanyag felületek…

Tovább olvasom

Hol van az ágy legjobb helye a szobában?

Az ágy elhelyezése a hálószobában nemcsak esztétikai kérdés, hanem az alvás minőségét és az általános közérzetet is nagymértékben befolyásolja.  Ezért is gondoltunk arra, hogy ma bemutatjuk a legfontosabb szempontokat és tippeket, amelyek segítenek a megfelelő hely kiválasztásában. A cikk megírásában az Otthonok & Megoldások inspiráló anyaga volt a segítségünkre. A helyiség adottságai A szoba mérete és alakja alapvetően meghatározza, hova helyezheted az ágyat. A kisebb helyiségekben például érdemes olyan helyet választani, ahol maximalizálja a szabad térérzetet és lehetővé teszi a kényelmes mozgást. Továbbá az ablakok és ajtók elhelyezkedése szintén fontos…

Tovább olvasom

Vászonkép rendelés: lépésről lépésre útmutató

A vászonképek remek dekorációs elemek, amelyek igazán egyedivé tehetik az otthonodat. Ráadásul a rendelési folyamat is rendkívül egyszerű és felhasználóbarát. A mai cikkünkben megmutatjuk, hogyan működik. A megfelelő webáruház kiválasztása Manapság már számos webáruház foglalkozik vászonkép készítéssel. Közülük nem mindegyik rendelkezik kellő tapasztalattal ahhoz, hogy minőségi munkát adjon ki a kezéből. Ezért is fontos, hogy elolvasd a korábbi vásárlók véleményeit, és megnézd a szolgáltató referenciáit, hogy megbizonyosodj a szakértelméről, keresd fel a vaszonkep.hu oldalát! Kép kiválasztása Az első lépés a megfelelő kép kiválasztása. Ez lehet egy családi fotó, egy emlékezetes…

Tovább olvasom

Az oroszok által támadott ukrán városból érkezett fiatal sportolókat fogadott Cegléd

Tizenhárom fiatal ukrán sportoló érkezett Ceglédre, akiket a helyi Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola lát vendégül a Kijevi Magyar Nagykövetség kérésére. Az intézmény igazgatóját levélben keresték meg, szívszorító indokkal – szerették volna, ha a település segít a Nikopol régióban élő gyerekek táboroztatásában, hogy legalább egy kis időre elmenekíthessék őket a háborús zóna rémségeiből.

Tovább olvasom

Íme a legújabb tervezet: az iskolákban nemcsak a diákok, de a tanárok sem mobilozhatnak

Ismét Pintér Sándor minisztériuma jött elő teljesen új ötletével, azon kívül, amit már korábban is tudtunk, hogy vizsgáztatná a tanárokat egy tízórás tanfolyam anyagából, most már az is egyre valószínűbb, hogy a pedagógusok sem használhatnák csak úgy a mobiltelefonjukat. Nagy segítség ez a magyar családoknak.

Tovább olvasom

Szolnokon is kötelezően oltani kell az ebeket, itt vannak az időpontok

Az ebek veszettség elleni védőoltása kötelező Magyarországon, mivel a veszettség rendkívül veszélyes mind az állatokra, mind az emberekre nézve. Az oltás elmulasztása jogi következményekkel és közegészségügyi veszélyekkel járhat, így a megfelelő oltási rend betartása mindannyiunk egészségét védi. Ma a Szolnokra vonatkozó időpontokat is közzétették.

Tovább olvasom

Meglepődtünk? – Ismét eltört a vízvezeték a Boldog Sándor István körúton

Itt a csőtörés, itt van újra – megannyiszor írtuk már meg a Szol24-en, hogy a szolnokiak tulajdonképpen már teljesen hozzászoktak a víz borította utakhoz, a probléma forrását figyelő szakemberek látványához, meg úgy önmagában a vízvezeték működésképtelenségéhez. Ezúttal nem az Ady Endre úton, hanem a Boldog Sándor István körúton akadtak gondok.

Tovább olvasom