Gondozatlan állapotban van a Tisza park Szolnokon

Ismét elégedetlen hangok ütötték fel a fejüket egy szolnoki Facebook-csoportban – ezúttal a Tisza park gondozatlan részére hívták fel a figyelmet. A park felújítása négy évvel ezelőtt fejeződött be, ezáltal a Tisza-hídtól a Tiszavirág gyaloghídig egy komplett parkrendszer által sétálhatunk kedvünkre a gyönyörű környezetben. A nemrégiben készített képek viszont olyan benyomást keltenek, mintha nem is lenne gazdája ennek a résznek.

Tovább olvasom

Szombaton jobb, ha inkább nem támad kedvünk strandra menni Szolnokon

A válasz pedig, hogy miért, elég egyszerű: nem nagyon lesz hova menni. A MÁV a Véső úti Sportközpontban, egy zártkörű rendezvény keretében tartja meg az idei évben a Vasutasnapot, úgyhogy július 13-án, szombaton nem sok lehetősége marad az egyszeri szolnokinak, hogy hűsítsen magán ebben a rekkenő hőségben.

Tovább olvasom

Komoly bírságra számíthat, aki tiltott helyen fürdőzik a Tisza környékén

Balesetveszélyes, tilos, helyszíni bírság, szabálysértési eljárás – ilyen és ehhez hasonló eshetőségekre kell felkészülnie annak, aki olyan helyen fürdőzik, ahol az tiltva van. Jász-Nagykun-Szolnok megyében, a Tisza közelsége miatt különösen érdemes tisztában lenni a legfontosabb szabályokkal, amelyek betartásával a biztonságunk és a pénztárcánk is jobban jár.

Tovább olvasom

Mi állhat a szolnoki és jánoshidai iskolaigazgatók leváltása mögött?

A Szol24-en a napokban több cikket is olvashattak az iskolaigazgatói pályázatokat értékelő Belügyminisztérium meglehetősen furcsa döntéseiről. Szolnokon és Jánoshidán botrány lett belőle, csak hogy két megyei példát említsünk, de Budapesten és Székesfehérváron is kicsapta a biztosítékot a szülőknél, gyerekeknél, pedagógusoknál a regnáló iskolaigazgatók leváltása.

Tovább olvasom