Ki akart rabolni egy trafikot a karcagi férfi, végül csak a borravalót vitte el

Megosztás

A rendőrök alig több mint egy óra alatt elfogtak egy karcagi dohánybolti rablót, aki vasárnap délelőtt a bevételt követelte, végül kétezer forinttal a zsebében távozott.

Ismeretlen tettes ment be egy karcagi trafikba július 7-én délelőtt. A hátizsákos férfi minden előzmény nélkül a pult mögé lépett, bántalmazta az eladót, és a bevételt követelte. A tettesnek nem sikerült a kasszából kivennie a pénzt, ezért megelégedett azzal, hogy a borravalós poharat ürítette ki, mindössze 2000 forinttal „gazdagabban” távozott az üzletből.

Bejelentést követően a karcagi rendőrök a tőlük megszokott alapossággal és elszántsággal eredtek az elkövető után. Munkájukat kamerafelvételek segítették. Ennek köszönhetően alig több mint egy óra alatt kézre került a gyanúsított. A rendőrök egy helyi italboltból állították elő a férfit, aki épp a torkán gurította le a dohánybolti jattból vásárolt sört. Ezután a kijózanodás percei következtek, rablás bűntett miatt hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

Az elkövetőt hamar elfogták a rend éber őrei

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek