A tiszabői férfi rendkívül bátor volt és egy trafik ablakán, valamint egy térfigyelő kamerán vezette le feszültségét

Megosztás

Jó esély volt, hogy ezen két dolog nem üt neki vissza, így idegállapotát sikeresen levezethette. Gratulálunk teljesítményéhez, főleg így, hogy a kamera végig rögzítette ámokfutását, így gyorsan el is kapták a helyszín közelében.

A karcagi rendőrök őrizetbe vettek egy 32 éves tiszabői férfit, aki felgyülemlett feszültségét különböző tárgyakon vezette le, ezzel félmillió forintos kárt okozva.

Forrás: Police.hu

A Karcagi Rendőrkapitányságra 2023. szeptember 10-én 12 óra után érkezett bejelentés, miszerint egy tiszabői dohánybolt hőszigetelt üvegét betörték. A helyszínre érkező rendőröknek a sértett elmondta, hogy a bejelentést megelőző percekben egy férfi megjelent az üzlet előtt, és minden előzmény nélkül ököllel megütötte az utcafront felőli ablakot, mely ennek következtében betört. Az egyenruhások megtekintették a biztonsági kamera felvételeit és személyismeretüknek köszönhetően beazonosították a feltételezett elkövetőt.

A férfi keresése során a rendőrök észlelték, hogy a Petőfi Sándor út, valamint József Attila út kereszteződésében lévő beton villanypóznára szerelt térfigyelő kamera kábelen a talaj felé lóg, és annak műanyag tartóját megrongálták. A dohányboltnál elkövetett rongáláskor viselt galléros pólót a kamera környékén megtalálták. Megtekintették a térfigyelő kamera felvételeit, amely rögzítette, hogy azt szintén az a férfi rongálta meg, aki a dohánybolt üvegét betörte.

A helyszín közelében elfogták a jogsértőt, és előállították a rendőrkapitányságra. A terhelt elmondta, hogy ideges és feszült volt, majd haragját a kamerán és az ablaküvegen töltötte ki. A nyomozók kihallgatták, majd őrizetbe vették. Megállapították, hogy a 32 éves tiszabői férfit két szabálysértési ügyben is körözték, több nap elzárás végrehajtása érdekében.

A Karcagi Rendőrkapitányság rongálás vétség, és kétrendbeli garázdaság vétség elkövetése miatt folytatja az eljárást.

A borítókép illusztráció.

Kapcsolódó cikkek