Minden elismerés a jászberényieké, összefogásuknak hála Zoli beköltözhetett lakókocsijába

Megmozdult Jászberény, hogy összefogva segítsen a kiszolgáltatott helyzetbe került Zolinak. Rendkívül gyorsan eredménye lett, már birtokba is vehette nagy örömmel az “ajándékot”. A javítási munkálatoknak köszönhetően máris lakható az odaszállított kis lakókocsi, de még kapni fog egy kis extrát.

Tovább olvasom

Megvan a lakókocsi, amit a jászberényi rászorulónak, Zolinak szánnak, de…

Sajnos a helyzet bonyolultabb lett annál, mint eredetileg gondolták. A lakókocsi állapota ugyanis sokkal rosszabb, mint eredetileg várták. Bizonyos részei nem is menthetők, így megfelelő alternatívát igyekeznek megvalósítani az önzetlen segítők.

Tovább olvasom

Viharos sebességgel összefogtak a jászberényiek Zoliért, folyamatosan érkezik a segítség

Nagyon úgy tűnik, hogy még a lakókocsi vásárlása is sikerülhet, mert nagyon egy emberként mozdult meg Jászberény és a környék lakossága, hogy segítsék a kiszolgáltatott helyzetbe került jóembert. A nyilvánosság ereje ennyit számít, ráadásul már a rendőrség is segítséget nyújtott Zolinak.

Tovább olvasom

Remek összefogás szerveződik Jászberényben a beteg és nélkülöző Zolinak

Ha még inkább ki lehetne szélesíteni ezt az összefogást, akkor emberi körülményeket teremthetnénk a hihetetlen szegénységben, egy összeeszkábált, fűtetlen lemezkunyhóban lakó férfinek, aki soha senkinek sem ártott.

Tovább olvasom