Viharos sebességgel összefogtak a jászberényiek Zoliért, folyamatosan érkezik a segítség

Megosztás

Nagyon úgy tűnik, hogy még a lakókocsi vásárlása is sikerülhet, mert nagyon egy emberként mozdult meg Jászberény és a környék lakossága, hogy segítsék a kiszolgáltatott helyzetbe került jóembert. A nyilvánosság ereje ennyit számít, ráadásul már a rendőrség is segítséget nyújtott Zolinak.

Nincs két napja, hogy a Szol24 is írt a nagyon nehéz helyzetbe került Zoliról, akinek segítségre van szüksége. Jászberény pedig ismét megmutatta, hogy szükség esetén mennyire képes egy emberként összefogni. Zoli folyamatosan kapja a csomagokat, takarókat, azóta már a bakancs kérdése is rövidesen megoldódik, mire ezeket a sorokat olvassuk, talán már meg is oldódott.

A lakókocsit már a korábbi posztnál is említették a helyiek, ám azóta kiderült, máris szervezés alatt áll a dolog. “Sziasztok! Nagyon jó látni ezt, hogy ilyen sok ember megmozdul. Úgy gondolom, hogy a korábbi posztban említett lakókocsi vásárlás tudna tényleg segíteni. Amilyen sokan segítő szándékúak, hamar összejönne az a pénz. 50 ember 10.000 forintjából meg is lenne, de ha ötszáz ilyen ember akad, akkor tényleg szinte csak egy kenyér árát kellene “bedobni”. Van-e egy ember, aki felelősen össze tudja fogni a dolgokat? Esetleg csinált már ilyet. Én nem élek a városban, ebben nem tudok segíteni, de ha ez létre tud jönni, szívesen támogatnám az ügyet.” Erre jött is a megerősítés. “Már szervezés, egyeztetés alatt van a dolog.”

A cipőprobléma gyakorlatilag megoldódott

A rendőrség is még inkább elkezdte segíteni Zolit.

Várjuk a további fejleményeket és reméljük, hamarosan emberibb életet élhet a kiszolgáltatottá vált férfi. A jószándékból nincs hiány, ebből Jászberény ismét jelesre vizsgázik.

Kapcsolódó cikkek