Minden elismerés a jászberényieké, összefogásuknak hála Zoli beköltözhetett lakókocsijába

Megosztás

Megmozdult Jászberény, hogy összefogva segítsen a kiszolgáltatott helyzetbe került Zolinak. Rendkívül gyorsan eredménye lett, már birtokba is vehette nagy örömmel az “ajándékot”. A javítási munkálatoknak köszönhetően máris lakható az odaszállított kis lakókocsi, de még kapni fog egy kis extrát.

János tette közzé az eredményt a közösségi médiában, ami szívmelengetőre sikeredett. Számos olyan ember is figyelemmel kísérte a jászberényiek összefogását, akik nem is a megyében élnek. Sikerült a terv.

A szerdai napon megtörtént az, amit Zoli legjobban várt, vagyis mondhatni, hogy nem várt mert ő soha nem kért semmit. A lényeg, hogy sikerült egy nagyon jó állapotú lakókocsit beszerezni, amit már oda is szállítottak. Természetesen még az odaszállításban is támogatói, ingyenes segítséget kaptak a szervezők. Egyben szeretnék megköszönni tényleg mindenkinek, aki írt, támogatta Zolit mindenféle téren, anyagi, meleg tea és minden más.

Az a rengeteg nyersanyag felajánlás, ami érkezett hihetetlen, külön köszönetet mondtak Konkoly-Szappanos Anettnak, amiért leszervezte a gyűjtést, de nem tudják leírni mindenkit megemlítve, kiknek hálásak, mert rengeteg nevet kellene leírniuk és nem fér bele egy posztba. Úgy érezhetjük, a képek mindent elárulnak Zoli arcán! “Amiben még esetleg segítséget szeretnék kérni némi faanyagra lenne szükség amit írtam is például szarufa tetőléc, mert csinálni fogunk egy féltetőt a lakókocsi fölé!” – tette hozzá János a közeli jövő feladatát felvázolva.

A szol24 is csak elismeréssel tud szólni a szép jászberényi összefogásról, még nem mindenkiből halt ki a segítőkészség.

Kapcsolódó cikkek