Egész pofás lett a szolnoki Vár látogatóközpont környéke

Ha elkészül, minden bizonnyal új színfoltja lesz Szolnoknak a Várkapu Történelmi Látogatóközpont (VTL). Az építményt, a hozzá csatlakozó új támfallal és sétánnyal eddig számtalan bírálat érte a lakosság részéről, de most, hogy elkészült a vár környezete, kifejezetten szép látványt nyújt az egész attrakció.

Tovább olvasom

Kétséges, hogy mennyi sikerberuházást adott Szolnoknak a befuccsolt Modern Városok Program

Megannyi nagyszerű beruházást köszönhet egyebek mellett Szolnok a Modern Városok Programnak (MVP). Ezt közölte Szalay Ferenc. Hogy a megannyi alatt milyen beruházásokra gondolt, azt a szolnoki polgármester nem részletezte. Az biztos, hogy az általa megnevezettek közül szinte mindegyik átadása húzódott, kettő pedig még most sincs kész!

Tovább olvasom

Még nem tudni, mennyiből és ki fogja üzemeltetni a szolnoki művárat, ahol lesz még egy parkoló

Javában épül a szolnoki művár, jelenleg ez az a beruházás, ami a tiszaligeti strandfürdő fejlesztése mellett leginkább élénken foglalkoztatja a közvéleményt. Mindkettő jelentős határidőcsúszásban van, de a művár az év végére úgy néz ki, hogy elkészülhet. Hogy ki fogja majd üzemeltetni a létesítményt, még nem tudni, ahogy azt sem tudtuk meg, mikorra térül meg a beruházás.

Tovább olvasom