Meglepődtünk? – Ismét eltört a vízvezeték a Boldog Sándor István körúton

Megosztás

Itt a csőtörés, itt van újra – megannyiszor írtuk már meg a Szol24-en, hogy a szolnokiak tulajdonképpen már teljesen hozzászoktak a víz borította utakhoz, a probléma forrását figyelő szakemberek látványához, meg úgy önmagában a vízvezeték működésképtelenségéhez. Ezúttal nem az Ady Endre úton, hanem a Boldog Sándor István körúton akadtak gondok.

“Tisztelettel kérem Önöket, hogy vizsgálják meg a szolnoki vízszolgáltatás ügyét, ugyanis a szolnoki Várkonyi tér-Boldog Sándor István utcai lakótelep területén kedd óta nincs rendes vízszolgáltatás, gyakorlatilag teljesen bizonytalanná vált, hogy mely napokon tudjuk lehúzni a WC-t és mikor nem. A környéken nincs nyilvános kút, ivóvizet a VCSM nem oszt, és információt sem adnak arról, hogy mikor áll helyre végre a rend” – írtuk meg egy lakos panaszát még tavaly októberben, tehát senki ne gondolja, hogy újkeletű esetről van szó.

Akkor a Víz- és Csatornaművek Koncessziós ZRT. főmérnőke azt mondta, megértik a lakosság felháborodását. Úgy nyilatkozott, a gyakori csőtöréseket vélhetően az okozza, hogy egy másik közműszolgáltató beton közműaknát épített a vízvezetékre. Emiatt teljesen fel kellett bontani a kerékpárutat is és ki kellett kerülni egy új csőszakasszal az aknát.

Most Györfi Mihály októbertől regnáló polgármester osztotta meg a közösségi oldalán, hogy mire számítson az, akit a Boldog Sándor István körút felé viszi az útja.

Megint eltört a vízvezeték a Boldog Sándoron. | By GyörfiFacebook

Megint eltört a vízvezeték a Boldog Sándoron.

Szalay Ferenc leköszönő polgármester a kampány hevében még elég optimistán beszélt a városi csőrendszer jövőjéről, sőt, meg lett ígérve, hogy az Ady Endre út ivóvízhálózatának elöregedett csöveit még idén kicserélik. A folyamatos csőtörtésekről ide, ide és ide kattintva olvashatnak (még) többet.

Kép: Györfi Mihály Fb (pillanatkép)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek