Ki nem találná, ismét komoly csőtörés történt Szolnokon

Megosztás

Ami viszont eltérő a megszokottól, hogy ezúttal nem az Ady Endre úton zajlottak az események. Nem kellett sokat várni az újabb meghibásodásra.

Vasárnap értesülhettünk arról, hogy a Petőfi úton csőtörés történt. A fél útpályán érdemes volt lassabban haladni, mivel a víz folyamatosan terjedt és egyre mélyebb vízen kellett átgázolni. A VCSM a bejelentéstől számítva gyorsan megérkezett a helyszínre, erről Helga számolt be a közösségi médiában.

Néhány hozzászóló megpróbálta humorosra venni, hogy Szolnokon, a csőtörések városában újra megtörtént az, amihez az itt lakók már annyira hozzászoktak az elmúlt években. “Azt hitte ez a csőtörés, hogy az Ady úton van?” És hogy miért kellene az egész rendszert kompletten kicserélni végre?

Erre Attila adott választ. “Ilyen ez, mikor elveszik a nyomást egy másik javításnál, aztán visszaadják a nyomást… valahol egy régi vízvezeték újból feladja” – írta. Iza megerősítette, hogy Szolnok másik részén is ugyanígy történhetett, ott egy napig nem volt víz, a meghibásodott csöveket kijavították 3 helyen. Visszaadták a nyomást, órákon belül a másik helyen újra kidurrant. Amíg a végsőkig lestrapált rendszert nem csináltatja meg az önkormányzat, ne is számítsunk javulásra.

Kapcsolódó cikkek