Ismét csőtörés a Széchenyi-lakótelepen, szünetelni fog a fűtés és a melegvíz-ellátás

Megosztás

Szolnok legnépesebb városrészének lakói talán már meg se lepődnek az MVM és Borda Zoltán önkormányzati képviselő által is megosztott információn, hogy rendkívüli hibaelhárítási munkák miatt néhány napig szünetelni fog a fűtés és a melegvíz-ellátás.

Az MVM szolnoki üzemegysége arról tájékoztatta a lakókat, üzlettulajdonosokat és a bérlőket, hogy a Széchenyi-lakótelep egyik gerincvezetékén feltárt csőtörés rendkívüli hibaelhárítási munkáinak köszönhetően április 16-tól (kedd) 18-ig (csütörtök) a teljes lakótelepen szünetelni fog a fűtés és a használati melegvíz-ellátás.

A lakók előző évben úgy vélekedtek, a régi csővezetékeket kellene jobban karban tartani, valamint az egész vezetékrendszert kicserélni. Az egyik megkérdezett akkor azt mondta, a „fűtést” úgy oldotta meg, hogy kinyitotta az ablakot, mert kint melegebb volt.

Tavaly június elején karbantartás, augusztusban korszerűsítési munkák miatt nem volt meleg víz néhány napig, szeptemberben pedig két alkalommal szembesülhettek több napos kimaradással az érintettek. Nem túlzás, ha azt mondjuk, inkább az okozott meglepetést, ha minden szolgáltatás működött.

Mindenesetre az MVM szíves megértésünket és türelmünket kéri.

Kapcsolódó cikkek