Csak megértük: felújítják Szolnokon a hihetetlenül elhanyagolt Thököly utcát

Megosztás

Sokak szerint minden évben választásokat kellene tartani, mert a munkálatok csak akkor zajlanak a városban. A háborús övezetnek tűnő Thököly utcára már nagyon ráfér az újraaszfaltozás.

Reméljük, tartós is lesz a munkálatok eredménye.

Lovas Ferenc tette közkinccsé az információt, amivel már így is hosszú évekkel elkéstek az illetékesek, de legalább megmozdult az állóvíz. A Thököly utca – /Mátyás király út és a tüzép telep között/ – új aszfaltréteget kap. A kivitelezés várhatóan 30 nap alatt befejeződik – írta Ferenc az egyik helyi csoportban.

Az elmúlt hónapokban többször is téma volt a Thököly út döbbenetesen rossz állapota. Voltak, akik meteorithullásra gyanakodtak a kép láttán, többen megerősítették, hogy ez természetesen nem most lett ilyen, hanem hosszú évek óta probléma a durva kátyúsodás a városban (ezen a területen különösen), csak éppen senki nem foglalkozik ezzel a városvezetésben. Most végre foglalkoznak, bár többen is összefüggést látnak a kampányidőszak és a munkálatok kezdetének egybeesésével.

A hozzászólók között volt, aki kiemelte, hogy a felüljárót is meg kellene végre csinálni, kiszakad a futómű. Mások pedig rámutattak, hogy milyen kár, hogy csak a választások előtt haladnak a munkák, hogy legyen politikai haszna. Az arra járók azonban végre az eredményt szeretnék látni, ami május második felére várható.

Jelenleg a munkálatok előkészítése zajlik, parkolni például már semmiképpen se parkoljunk az utcában.

Kapcsolódó cikkek