Csak emlegetni kellett, ismét csőtörés történt az Ady Endre úton

Megosztás

A szokásos helyek egyikére tért vissza a sávlezárás egy újabb csőtörés miatt, Szolnok a vizek városa. Folytatódhat a Szolnok-rali.

Megint csőtörés, nem kellett sokat várni. Az Ady Endre úton a föld alatti patakok kimosták a járdát. “A barlangászok kimentették épségben az ott rekedteket. Torlódás várható, hisz Szolnok a vizek városa, vagy kapunk ízelítőt a strandnyitásból?” – írta Jakoda Péter a közösségi médiában.

A legutóbbi, Adyn történt csőtörésnél írták többen is, hogy kár levonulni a javításokat végző brigádoknak, hiszen néhány nap múlva úgyis hozhatják újra vissza a cuccokat. Ahogy említették, nem is kellett volna a terelőkorlátokat elvinni, csak odaláncolni valamelyik kerítéshez. Mennyi időt és energiát spóroltak volna. Most lehet megint odavinni.

Ahogy Irén írta, az egyik fő baj pedig (az állandó lezárás mellett) ezzel az, hogy az egész városban ez van. Mindenütt elkerített akadályok, hetekig, hónapokig úgy maradnak. “Felbontják az utat, aztán elkerítik, jól van az úgy, majd egyszer megcsinálják” – írta. Van, aki azt javasolja, hogy egy időmérőt kellene már telepíteni, ami méri, mennyi idő telik el Szolnokon csőtörés nélkül. Nem jutna sokáig az a számláló.

Kapcsolódó cikkek