Akkor hamarosan alig lesz csőtörés Szolnokon? Vagy csak megint egy ígéret?

Megosztás

Dübörög a kampány, hosszú évek semmitevése után egy bő hónappal a választások előtt hirtelen lejön Szolnokra a miniszter és megígéri, hogy még az idén (!) kicserélik a városi csőrendszer legfontosabb és legterheltebb részeit, ami elhasználódása miatt annyi sok bosszúságot okoz. Mivel Szolnokon heti szinten folyamatosan csőtörés van.

Szalay Ferenc közösségi médiás tudósítása különösen kampányízűre sikeredett, nem kifelejtve belőle még Kállay Máriát sem, aki a térség fideszes országgyűlési képviselője. Az olvasók azonban nem szárnyalnak a boldogságtól, hogy végre (remélhetőleg…) megtörténik egy olyan fejlesztés Szolnokon, ami már most is többéves késésben van, mert eddig nem foglalkozott vele az illetékes városvezetés.

“Az ország víziközmű-fejlesztési programja idén eléri Szolnokot: az Ady Endre út ivóvízhálózatának elöregedett csöveit Lantos Csaba miniszter úr és V. Németh Zsolt államtitkár úr ígéretének megfelelően még idén kicserélik.

A beruházás két ütemben, 682 millió forintos állami támogatással valósul meg, ez is jelzi, mennyire fontos, hogy a kormányzat és a város között fennálló remek kapcsolatot Dr. Kállai Mária képviselő asszonnyal biztosítjuk” – írja a polgármester. Ami talán a legijesztőbb ebben a bejegyzésben, hogy a kampányígéretek tipikus jegyeit magán hordozza, például az időzítése, illetve az, hogy nincsenek meghatározva konkrét időpontok, ez egyelőre még csak ígéret.

Csak ne feledjük, hogy a 2022-es választások előtt is milyen szép ígéretek hangzottak el Szolnokon és országosan is. sőt, Orbán Viktor kerek-perec kijelentette, hogy KIZÁRHATÓ, hogy megszorítások következnek Magyarországon. Aztán nyáron elkezdtek feldőlni a megszorítás-dominók. Most is hasonlót ígérnek a szakemberek és nehogy esetleg a szolnoki ivóvízhálózat rendszerének cseréje is ennek áldozatává váljon. A magyar ember feledékeny típus.

Szalay Ferenc bejegyzése – reméljük, nem marad puszta ígéret

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek