Elege lett a helyi, kétgyermekes édesapának a tiszaföldvári viszonyokból

Hogy neveljük gyermekeinket a természet szeretetére, amikor összetört roncsautó, kábítószerező, szemetelő fiatalok által ott hagyott “nyomok” a kínálatban gyakorlatilag mindenhol. Tiszaföldváron is bőven van baj, a problémák kezelésével pedig szintén. Erről is írt az ex-rendőr.

Tovább olvasom

Heti független vidéki sajtószemle – Magyarország jobban látszik közvetlen közelről

Lerobbant telefonfülkék városa Borsod, sufnituningban fulladoznak a debreceni vásárcsarnokban, felmondott a szolnoki gyermekrugdosó sportvezető. Százezer magyar Ausztriában, Kecskeméten megint árvíz volt a körúton, a szegediek pedig azt remélik, lesz vasútvonal Szeged és Temesvár között. Eközben a veszprémiek aggódnak Orbán Viktor testtömegindexe miatt és az állami kórházba invitálják koszt-kvártélyra. Többek között ezek a témák érdekelték ezen a héten a vidéki független újságok szerkesztőségeit és olvasóit.

Tovább olvasom

A kisfiút durván felrúgó karateedző sok évvel ezelőtt megerőszakolhatta korábbi tanítványát – videó

Az akkor fiatal lány, azóta felnőtt, az aktus után az elmúlt héten a hírek középpontjába került karateedző megfenyegette, hogy megöli, ha beszélni mer erről bárkinek. Most azonban nem vár tovább, a botrány kirobbanása Adriennt is lépésre sarkallta, feljelentette a férfit és nevét, arcát is vállalva beszélt az akkor történtekről.

Tovább olvasom

Szolnok megyei diákok, figyelem! Egy seregnyi dolog tiltólistás lesz az iskolákban szeptembertől

A kormány igen drasztikus szigorítás küszöbén áll, ami az iskolákat illeti. Tilos lesz többek között energiaitalt még bevinni is az intézményekbe, a mobilokat, okosórákat pedig egész napra elzárnák. Drákói szigor jön szeptembertől.

Tovább olvasom