Súlyos vonatbaleset történt a szomszédban, a piros jelzést és a zárt sorompót is figyelmen kívül hagyta az autós

Azt még meg lehet magyarázni figyelmetlenséggel, ha valaki a sorompó tilos jelzését nem veszi észre, de hogy egy zárt sorompót is áttörjön, az már kicsit erős. A képek pedig ismét bizonyítják, mennyivel erősebb a mozdony, a gépjármű ugyanis jól összetört, a Szilin viszont karcolás is alig látszik.

Tovább olvasom

Ismét eltűnt, hónapok óta nem találják a szolnoki Farkas Vanesszát

Idén márciusban a Szol24-en is hírt adtunk róla, hogy akkor már másfél éve nem találták Farkas Vanessza szolnoki lakost, aki 2022. július 26-án a tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott. Úgy tűnik, közben meglett, majd újra eltűnt, legalábbis a rendőrség ismét keresi, akik a lakosság segítségét kérik a megtalálásában.

Tovább olvasom

Szolnokon is észleltük: az elmúlt másfél hétben 560 vonat el sem indult a hőhullám miatt

Az, hogy néhány vonat naponta kimarad, illetve komoly késést szed össze, azt már megszokhattuk a szolnoki vonalakon. De ami az elmúlt másfél hétben zajlik a MÁV-nál pusztán amiatt, hogy nagyon meleg van, az tényleg alulmúl minden negatív várakozást. Pedig a szolnoki vonalak egyébként sem piskóták.

Tovább olvasom

Nagy bajban van a Szolnoki Vízilabda Aréna?

A Szolnoki Vízilabda Aréna 2013-as átadása után ünnepi hangulat uralkodott, ám napjainkra pénzügyi nehézségek árnyékolják be a létesítmény jelenét és jövőjét. A Szolnokon híres-hírhedt Nyerges Zsolt adománya után az aréna fenntartása az önkormányzatra hárult, amely most kétségbeesetten keres megoldást a működtetésre, miközben nehéz eldönteni, hogy a következő hónapokban lesz-e pozitív végkifejlet az ügyben, vagy valóban a bezárás réme fenyegeti a komplexumot.

Tovább olvasom

Elég az erőszakból – szolnoki eset is van a Magyar Posta kampánya mögött

Az elmúlt évek során közel 10%-kal emelkedett a postai dolgozók, különösen a kézbesítők elleni erőszakos incidensek száma – erről beszélt a minap az InfoRádiónak adott interjúban a Magyar Posta marketingkommunikációs főigazgatója. Újra kampányt indítanak a biztonságosabb munkavégzés érdekében, ami érthető, hiszen idén februárban Szolnokon egy elhaladó gépkocsiból gumilövedékkel lőttek meg egy kézbesítőt.

Tovább olvasom

Záporoznak a reakciók a szolnoki kalandparkban kiskorút bántalmazó edző ügyében

A Szol24 a tegnapi napon elsőként írta meg, hogy a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. által a Facebookon közzétett felvételen egy országos hírű jászberényi sportszervezet vezetője látható, akit néhány évvel ezelőtt még Novák Katalin akkori államtitkár tüntetett ki. A videón az látható, ahogy megragad egy fiút, néhány méterrel odébb vonszolja, majd olyan erővel rúgja ki a lábát, hogy a gyerek fejjel a földre zuhan.

Tovább olvasom