Érdekes dolog ez a kampány, Szolnokon több hónapos csúszásban levő felújítások pont a választásokra készülnek el

Megosztás

Ilyen például a szandaszőlősi orvosi rendelő, illetve az óvoda is. Van, amivel sikerült 2,5 évig elszöszmötölni, de véletlenül éppen néhány nappal az önkormányzati választások előtt lettek átadásra készek.

Károly az egyik helyi csoportban hívta fel a figyelmet erre a furcsaságra, ami egyébként nem is annyira különleges Magyarországon a XXI. században, Szolnokon különösen nem. (Bár a Tiszaligeti Strandot ez nem érinti, mert azt még így sem sikerült, ennyi év időhúzás után sem átadni.)

A posztoló felvetette, hogy vajon másnak is feltűnt-e az, hogy Szandán az orvosi rendelőt szeptemberben, míg az óvodát, novemberben kellett volna átadni, ám ez természetesen nem történt meg. “De mit ad Isten – sok hónap csúszással – mindkettő épp a kampányidőszakra készült el” – mutatott rá Károly.

Annak idején, lassacskán két éve már, hogy a Szol24 is megírta például, hogy a szandaszőlősi orvosi rendelő felújításának befejezését 2023. szeptemberére tervezték, de valahogy ’24 május-június fordulója lett belőle, ahogy fél évet csúszott az óvoda felújításának befejezése is. Mindent pont a kampányidőszak végére időzítve, de ez nyilván csak meghökkentő véletlen. Örüljünk, legalább átadnak valami olyat Szolnokon, ami készen van.

De nem kell félni, a fejlődés irányát a fideszes Hubai Imre már meghatározta, még szorosabbra fűzte a kínai kapcsolatokat a napokban.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek