Teljesen kiakadt Szalay Ferenc polgármester

Megosztás

Pár nappal ezelőtt összegezte a Szol24, hogy milyen viták össztüzébe került egy hónap leforgása alatt az egykori Domus helyén épülő Aldi parkolója, hiszen annak megvalósításához fákat kellett kivágni. Tény, harminc másikat ültettek a tizenegy fa helyett, de úgy tűnik, Szalay Ferenc polgármester borzasztó nehezen engedi el a témát.

Ön látott már olyat, hogy egy polgármester a saját posztja alá, nem leplezve indulatait, több helyesírási hibával tűzdelve osztja ki a vele egyet nem értőket? Ha a válasz nem, most érdemes Szalay Ferenc polgármester Facebook-oldalát felkeresnie.

Nem tudjuk, hogyan és milyen körülmények között születtek a hozzászólásai, de nem kímélte az úgynevezett „hergelésben” részt vevőket. Szerinte a Domusból egy csodaszép Aldi lesz, és úgy látja, mindig vannak olyanok, akiknek semmi sem tetszik, semmi nem jó.

A kommentekben aztán a téma a Móra park felé terelődött. Egy helyi lakos szóvá tette, hogy délután négy óra után már nem lehet levinni a játszótérre a gyerekeket, mert korom sötét van, emellett térdig járnak a szemétben és az emberi ürülékben annak ellenére, hogy a park elvileg tele van kamerákkal.

Javában tart az új Aldi üzlet építése

A polgármester erre reagáló hozzászólását szerkesztés nélkül, a maga teljességében osztjuk meg:

„koromsötétben a gyerekeknek otthon a helyük . Eső-sár ! Van ilyen . A szemetet ki szórja szét ???? Van néhány szemetes … emlékszik , milyen volt ez a park ? Tán az jobb lenne … mi akadályozza meg önt abban , hogy segítsen a parkot rendben tartani ? Látja , rögtön tudott szólni , hogy mi nem jó . De arra , hogy önök mit tudnak hozzátenni , hogy jobb legyen ? Semmi .”

Szalay polgármester valószínűleg nem egyeztetett a sajtóosztállyal, legalábbis a fura megfogalmazásból, rendetlenkedő vesszőkből és hiányzó mondat eleji nagybetűkből erre következtetünk.

A virtuális polgárháború másik érintettje is értékelte Szalay kirohanását. Véleménye szerint a személyeskedésnek nincs helye, egy másik kommentelő pedig így fogalmazott:

„ez nem volt szép válasz… Ilyen kommunikációért felelős embert leváltanék… Ilyet nem ír egy polgármester.”

Kép: hunbasket.hu

Kapcsolódó cikkek