Elképesztő – egy csillag robbanását örökítette meg az öcsödi asztrofotós

Nem akármilyen égi jelenséget mutatott be a nagyvilágnak Bagi László öcsödi asztrofotós. Laikus szemmel talán csak annyit látunk, hogy egy szemkápráztató fotóról van szó, a témában jártas hobbicsillagászok, vagy profik azonban tudják, hogy valójában egy óriás tömegű csillag végső nagy robbanásának emlékét örökítette meg.

Tovább olvasom

Hol máshol, mint Tiszaföldváron bukkantak ufó nyomára

Valaki megint túlzásba vitte az X-akták maratont, vagy rövid időn belül az egész világ a Jász-Nagykun-Szolnok megyei városra fog figyelni? Nem szeretnénk állást foglalni, ítéljék meg önök, hogy a képen látható égi jelenség, ami egy tiszaföldvári nő szerint ufó nyomai lehettek, valóban egy azonosítatlan repülő tárgynak köszönhető és azonnal Scully és Mulder segítségét kell kérni, vagy valami más áll a dolog mögött.

Tovább olvasom

Kigyulladt egy ház Rákóczifalván – FRISSÍTVE

Ég a hozzá csatlakozó melléképület is.Tűz ütött ki egy családi házban, Rákóczifalván, a Jókai Mór utcában szombaton este. Teljes terjedelmében ég a mintegy nyolcvan négyzetméter alapterületű ingatlan és a hozzá csatlakozó melléképület. A szolnoki hivatásos tűzoltók négy vízsugárral oltják a lángokat, és megakadályozták a tűz továbbterjedését, közölte a kataszrófavédelem. Később azt közölteék, hogy a szolnoki hivatásos tűzoltók elfojtották a lángokat Rákóczifalván, ahol kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy Jókai Mór utcai családi ház, valamint a hozzá csatlakozó melléképület. Az egységek, amelyek a tűz oltása közben megbontották az épület tetejét, kivittek…

Tovább olvasom