Közel kétmilliárdból megépült hazánk harmadik zenélő útja, a térség fideszes képviselője nagyon örül neki – videó

Megosztás

Ha ezt párhuzamba állítjuk azzal, hogy a MÁV-nál a mindennapi működés feltételei sem adottak, mivel nincs elég pénz, biztosan rendkívüli fontosságú beruházás végére került most pont. A legújabb zenélő út a Nélküled című slágert játssza.

Hatvan és Lőrinci között, a 21-es főúton készült el Magyarország harmadik zenélő útburkolata – jelentette be az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) út- és vasútépítésért felelős helyettes államtitkára a beruházást átadó sajtótájékoztatóján.

Pántya József szerint a 21-es főút fejlesztéseinek „koronájaként” egyedi élményt nyújt a Hatvan és Lőrinci között közlekedőknek az a kb. 550 méteres burkolatszakasz, amin 80 km/órával autózva felcsendül az Ismerős Arcok Nélküled című dalának egy részlete.

Szabó Zsolt, a térség fideszes országgyűlési képviselője azt mondta, az utak és a zene összeköt, a most átadott zenélő szakasz pedig az egész nemzet, 15 millió magyar számára jelent közös szívdobbanást.

Becsó Zsolt, Nógrád megye 1-es számú egyéni választókerületének fideszes országgyűlési képviselője, a fejlesztés ötletgazdája azt mondta, a zenélő burkolat átadásával a 21-es főút negyedszázados fejlesztési programjában sikerült feltenni a pontot az i-re.

Azért lennének ötleteink, honnan szerezzen pénzügyi forrást a MÁV a megfelelő működéshez.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek