Szolnokról már rég eltűnt, de tárt karokkal várnák a miskolci Casco-fényreklámot

A középkorúak már emlékezhetnek rá, a fiatalok maximum képeken láthatták a hatalmas szolnoki Casco-reklámot, ami teljesen meghatározta az utcaképet. Van, aki nagyon szerette, van, aki kifejezetten rühellte. Miskolcon még most is fent van egy pontosan ugyanolyan, már természetesen használaton kívüli példány, amit szolnokiak szeretnének megszerezni. Bár erre igen kevés az esély.

Tovább olvasom

A legrosszabb bulvárlapok színvonalára süllyesztették a megyei weboldalakat? – videó

Azon kívül, hogy egyértelműen központi irányításúak a tartalmak, (nagyon sokszor betűre meg is egyeznek az egyes megyékben,) gyakorlatilag teljes egészében a kormánypárti propaganda és a szexualitás tölti ki. De ráadásul milyen stílusban…

Tovább olvasom

Szolnok: erre lett jó a visszaváltható PET-palackos rendelet, előre lehetett sejteni

Sokak szerint már az elején is nyilvánvaló volt, hogy ennek az 50 Ft-os betétdíjnak és a korlátozott lehetőségű visszaváltásnak egyetlen célja van, egy újabb burkolt adó kivetése a lakosságra. Sajnos látható volt, hogy emiatt az eddigieknél is durvább helyzet alakul majd ki Szolnokon a kukák környékén.

Tovább olvasom

Továbbra is készüljünk a pokoli hőségre, csak meglegyint egy-egy hidegfront, de meg sem érezzük

A negyven fok körüli hőséget annál inkább megérezzük. A nyugati határszéleken időnként érkezik néhány fokos felfrissülés, de Jász-Nagykun-Szolnok megyében ebből sajnos túl sokat nem fogunk érezni. Egyelőre nagyon messzinek tűnik az elképesztő hőhullám vége.

Tovább olvasom

Rálőttek Donald Trumpra, aki megsérült, de túlélte, a merénylőt lelőtték – videó

Alig néhány héttel azután, hogy Robert Fico szlovák miniszterelnökre több lövést adtak le kampánykörútja során, most ugyanez történt az amerikai elnökjelölttel is. Egy jelenlevőt halálos lövés ért, ám Trump megúszta kisebb sérülésekkel.

Tovább olvasom