Ez is ígéret maradt: most éppen azért nem épül a szolnoki fürdő, mert vihar volt

Megosztás

Ez a legújabb hivatalos álláspont, hogy a hét közepi óriási zivatar akadályozza a Tiszaligeti Fürdő építkezésének befejezését. A kérdés azért felmerül mindenkiben, hogy az elmúlt években miért nem végezték a munkálatokat, amikor éppen nem volt vihar?

Ahogyan Gábor az egyik helyi csoportban megemlítette, “még 1-2 vihar és már jövőre se nyit ki”. Költözik a szolnokiak elől a már nagyon régóta beígért Tiszaligeti fürdő befejezése. A polgármester hetekkel ezelőtt kijelentette, hogy 95%-os készültségi fokon áll a hőn áhított strand és gyógyfürdő a Tiszaligeten, ám a képek tanúsága szerint ennek töredéke lehet igaz.

Pénteken hatalmas felhőszakadás csapott le Szolnokra, a hivatalos álláspont szerint ez akadályozza most a gyógyfürdő építkezését. Igaz, így is többéves késésben van az egész projekt, ami még Szalay Ferenc egyik fő ígérete volt. Szolnok egyébként sincs jó formában, elméletileg öt nap múlva kellene újra megnyitnia az egyébként már kínai tulajdonban levő szolnoki Tisza Szállónak, de semmi mocorgás, a korábban ígért május 31-i újranyitási időpont sem található már meg a hivatalos oldalon, így vélhetően ez az ígéret is ment a kukába. Ahogy a strand és gyógyfürdő elkészülte is.

Vajon mikor lesz ebből valójában megnyitás? 2024? 2025? 2026? Tovább nem is merjük gondolni.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek