Egyáltalán nem úgy tűnik, hogy a kínai tulajdonban levő Tisza Szálló hamarosan újra kinyitna

Megosztás

Eredetileg azt ígérték, hogy május 31-én újranyit ez a patinás szálló és a hozzá kapcsolódó gyógyfürdő. Most viszont inkább úgy tűnik, hogy egyszerűen igyekeznek teljes csendben maradni a dologról, hátha a többség már elfelejtette. A jelek inkább arra mutatnak, hogy semmilyen újranyitás nem lesz itt a közeljövőben.

Év elején került lakat a szolnoki Tisza Szállóra és annak a fürdőrészlegére, amit december végén nyitottak újra. Korábban arról volt szó, hogy „csak” május 31-ig lesznek zárva. Szolnok híres szállodája a szebb napokat is látott – a gyógyfürdő címet 1935 óta viselő – Tisza Szálló. A jelenleg kínai tulajdonban lévő hotelre ráférne egy komolyabb felújítás, ugyanakkor tavaly év végén történt egy reménykeltő fejlemény: hosszú szünet után újranyitották a termálfürdő részlegüket.

Decemberben a két ünnep közötti nyitást az tette lehetővé, hogy kicserélték a termálkút meghibásodott szivattyúját. A fürdő megnyitását követő első hónapra egész kedvező, bevezető jegyárakat hirdettek, de az már nem derült ki, hogy mennyi lett volna a teljes jegyár, mert január közepén bezárták a fürdőt, illetve magát a szállodát is.

Az akkori hírek szerint a jelentősen megdrágult víz- és csatornadíj akkora terhet rótt az üzemeltetőre, hogy az nem tette lehetővé a fürdő működtetését, még a közkifolyót is elzárták. A szállodát illetően pedig először február 29-ig, majd május 31-ig tartó karbantartási leállást hirdettek.

Ez azt jelenti, hogy elvileg jövő szombaton nyitnának, azonban nem jelent túl sok jót, hogy a május 31-i határidőt már levették a weboldalról. Jelenleg már pusztán csak annyit írnak, hogy a szálloda és a gyógyfürdő átmenetileg zárva tart. Az sem a közelgő nyitásra utal, hogy a szálló vezetékes és mobilszámai sem csengenek ki. (Forrás: Termalonline.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek