Jászberény volt Közép-Európa legnagyobb motoros túrájának egyik állomása

Megosztás

Jászberénybe érkezett a motorosok körében méltán népszerű Open Road Tour. A túrában résztvevők hazánk legszebb tájait járják be, természetesen két kerékkel. A rendezvény emellett kulturális eseménysorozat is, amely Győrből indult, majd Jászberény után Békéscsabán folytatódott.

„Csatlakozz hozzánk és légy te is részese Közép-Európa legnagyobb motoros túrájának, vezetett felvonulásokkal, koncertekkel, gasztronómiai és turisztikai élményekkel! Motorozzunk együtt” – hirdeti az eseményt a honlapján az Open Road Tour 2024. A rendezvény fővédnöke Knezsik István, az Autós Nagykoalíció elnöke.

Budai Lóránt polgármester a Facebookon árulta el, több hónappal ezelőtt keresték meg a szervezők. „Csak annyit kértek tőlünk, hogy biztosítsunk számukra pihenőhelyet, hogy biztonságosan folytathassák a több, mint 800 kilométeres túrájukat. Én viszont arra gondoltam, hogy ez nem merülhet ki ennyiben: mutassuk meg, hogy milyen az igazi jászberényi vendégszeretet!” – írta.

Ennek eredményeként, hosszas előkészítő munka során igazi fesztiválhangulatot sikerült a Jászság fővárosába hozniuk, amit még az esős idő sem tudott elrontani.

A városvezető megköszönte a motorozás rajongóit összefogó közösség, az Open Road Riders Community látogatását, a Jászsági Motorosok részvételét, a Körös Motoros Karitatív Egyesület adományait, a Candy Men Duó fantasztikus felhőkergető előadását, a Dream Team segítségét, a Vágó Bt. ínycsiklandó ebédjét, illetve a kollégái szervező munkáját és minden érdeklődő megjelenését.

Kép: Gémesi Balázs

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek