Vadultak és száguldoztak a motorosok a törökszentmiklósi utcán

Megosztás

A Tour de Bölcsőde alkalmából a szelíd motorosok ellepték Törökszentmiklós utcáját, ezzel is emlékezetesebbé téve az Autómentes Napot.

Bringás reggeliztek, „motoroztak” , sétáltak, és még egy igazi rendőrautóba is beülhettek Törökszentmiklóson a városi bölcsődések – írja a Szoljon. Az intézmény az Autómentes nap alkalmából népszerűsítette így a kerékpározást és a gyalogos közlekedést.

A bölcsődéknél tartott Bringás reggeli után délelőtt a Vasvári Pál utcában rajtolt a Tour De Bölcsőde. A programot az Autómentes nap alkalmából, az Európai Mobilitási Hét keretében tartották Törökszentmiklóson.

– Nagyon sikeres volt a Bringás reggeli és a Tour De Bölcsőde is. A két tagintézményben közel 50 gyermek, valamint szüleik, és a kisgyermeknevelők részvételével zajlott, nagyon jó hangulatban. A gyerekek kaptak mini jelzőtáblákat, ettek-ittak, és még a rendőrautót is kipróbálhatták – mondta az eseményről Dancza Istvánné intézményvezető.

Az események alatt az útlezárásokat a Törökszentmiklós Városi Polgárőrség és a Törökszentmiklós Városi Rendőrkapitányság biztosította. Képek: Szoljon.hu.

Kapcsolódó cikkek