Zajlik a tiszaföldvári iskola sportcsarnokának felújítása

Megosztás

A Homoki Általános Iskola alapos ráncfelvarráson esik át, ami a sportcsarnokot illeti. Kicsit beleshettünk, hogyan zajlanak a munkálatok.

A Földvári Hírlap munkatársa kilátogatott a Homoki Általános Iskolába, ahol ütemterv szerint halad a Sportcsarnok felújítása. Zajlik az élet Tiszaföldváron.

– A munkálatok az elképzeléseknek és terveknek megfelelően zajlanak. – mondta lapunknak Varga István Intézményvezető – Felkerült a külső homlokzatokra a 15 cm-es szigetelés, péntekre lezárul a nyílászárók cseréje, hétfőtől a belső padozat felújítása kezdődik, amely az egyik legmodernebb lesz Magyarországon.

– A Sportcsarnok egyes részeit már le is festetették, a külső részen egy helyen már látható, milyen modern épületté varázsolják majd a létesítményt a szakemberek – nyilatkozta a Földvári Hírlapnak Zalán Mihály, a Szolnoki Tankerület tankerület műszaki referense.

A Homoki Sportcsarnok több mint 300 millió forintból újul meg. Modern fűtést és padozatot kap az épület, de új nyílászárók és szigetelés is kerül a sportcsarnokra. Még pont jókor, a választások előtt.

Kapcsolódó cikkek