Poénból valóság: már póló is van a tiszaföldvári ufóészlelésről, óriási az érdeklődés

Megosztás

Az elmúlt napok legnagyobb sci-fi történése Jász-Nagykun-Szolnok megyében a Tiszaföldváron lefotózott “UFO”, ez nem is kétséges. A média még a vártnál is jobban felkapta a dolgot, poénból pólót is készítettek az esetről, ami iránt hatalmas a kereslet.

A TV2 stábja szombaton Tiszaföldvárra érkezett forgatni, de más médiumok (köztük a Szol24) is változó terjedelemben beszámoltak a különleges esetről, természetesen a megfelelő komolysággal. Hasonló komolysággal adta hírül a Földvári Hírlap, hogy mennyire tele lett a média a szivárványszínű ufóval és a lemerülő telefonokkal. Valamint arról is, hogy megszületett az ezt megörökítő póló.

Ez sem maradt sokáig titokban, rengetegen szeretnének szerezni belőle, így a poénból valószínűleg sokkal inkább valóság lett, mint arra eredetileg számítottak. (Fotó: AREA 56 (tiszaföldvári ufó mém 4.) Erről van szó:

Az érdeklődés pedig viharos sebességgel meg is indult. “Ebből a típusú pólóból a férjem is szeretne egyet!” “Hétfőn kezdjük a tárgyalásokat a szolnoki gyártóval. Az igény akkora, hogy most már lépni kell!” – reagált a Földvári Hírlap.

“Engem csak a póló érdekelne, remélem, megkezdtétek a gyártását!” – írta András. Még nem, de hétfőn erősebben ráfekszenek az ügyre, így vélhetően az érdeklődők egyike sem marad majd ufós póló nélkül. Mi is nagyon várjuk, hogy tömeges mennyiségben testet öltsenek, megörökítve eme csodálatos tiszaföldvári eseményt. Természetesen a megfelelő komolysággal.

Kapcsolódó cikkek