Tagadja a karcagi férfi, hogy puszta kézzel megfojtotta volna a nyugdíjas édesapját

Megosztás

A 34 éves karcagi férfi megdöbbentő esetéről a Bors írt, eszerint puszta kézzel fojthatta meg az idős apját, aki látogatóba ment hozzá. A szomszédok arról beszéltek, nem ez volt az első alkalom, hogy erőszakkal támadt a nyugdíjasra, sőt, többször hívtak rá rendőröket is.

A lap úgy fogalmaz, akár 16 év börtönt is kaphat az apagyilkos, akinek ámokfutását a szomszédok sem tudták megakadályozni, pedig az elmondásuk alapján sajnálták az idős embert, többször is a védelmükbe vették.

Bilincsben hallgatta végig a vádat és az ítéletét a tárgyaláson, ráadásul el sem ismerte a tettét úgy, hogy az előkészítő ülés során, egy korábbi alkalommal mindent bevallott. „Nem ütöttem meg senkit” – mondta a bíróságon.

A karcagi férfit kivizsgáló elmeorvosok úgy értékelték az állapotát, hogy a gyilkosság alatt végig tudatánál volt. A férfi halálához fulladás vezetett, de kiderült, korábban már több bordája is eltört, mert a fia megverte.

A nyugdíjas férfi nagyjából 5 másodperc alatt veszíthette el az életét, a felsége talált rá, akit sokkolt a halála. „Én őtet nem azért neveltem fel, hogy egy apagyilkos legyen” – árulta el a megtört asszony.

Kép: feketeagnes.hu

Kapcsolódó cikkek