Remekül kezdte a tavaszi szezont a Szolnoki MÁV

Megosztás

Február végén, közvetlenül a tavaszi szezon kezdése előtt írtunk róla, hogy jó felkészülést zárt az NB3-as Szolnoki MÁV csapata, annak ellenére, hogy a másodosztályba kerülés réme az 52 pontos Békéscsaba kiváló szereplése miatt már nem fenyegeti. A tavaszi szezon első két mérkőzést két győzelemmel, 7-1-es gólkülönbséggel zárták.

A csapat január 10-én tért vissza a Tiszaligeti Stadionba, összesen hét hetes volt a felkészülésük. Jöttek és távoztak is játékosok, a 29 éves támadó Busa Bence a Hódmezővásárhely csapatához, míg Ledacs-Kiss Bence a Ceglédhez igazolt. Érkezett viszont Annus Árpád, aki volt már a MÁV játékosa, illetve a 19 éves Antal Gábor.

Az NB3 Délkeleti csoportjának következő félszezonját március 3-án kezdték, a Vasas második csapatának otthonában Pelles Patrik góljával aratott győzelmet a megyeszékhely együttese, majd 10-én itthon fogadta a Honvéd második csapatát.

Már az első félidőben szinte bebiztosították a győzelmet, 3-0-s vezetéssel mentek be az öltözőbe Annus, Szabó és Iván góljával. A második játékrészben bár szépített a Honvéd, még háromszor betaláltak a hálójukba Lengyel, Barna és Kato segítségével. Így állt be a 6-1-es végeredmény.

A Szolnoki MÁV ezzel a két fontos győzelemmel jelenleg a hatodik helyen áll, de csak két pont választja el a negyedik Hódmezővásárhelytől. A dobogóra nagyon nehéz lesz felérnie, a harmadik Körösladány 19 mérkőzés után 40 ponttal áll.

Kép: szolnokimavfc.hu

Kapcsolódó cikkek