Botrány a jászberényi vasútállomáson, egy férfi terrorizálja az utasokat

Megosztás

Mindenkibe belekötött, nőket köpdösött le és még kérkedett is azzal, hogy éppen most szabadult a börtönből, ráadásul egyáltalán nem egyszeri eset. Tovább zuhan megyénk egyébként is megtépázott hírű közbiztonsága.

Az egyik legnagyobb baj a társadalmi osztályok látványos lesüllyedése mellett az egyre inkább égető rendőrhiány. Néhány évtizede még alig lehetett kikerülni őket, mostanában pedig csak traffipaxozásnál találkozhatunk velük. De ez közel sem kizárólag jászberényi probléma, hanem országos. Ugyanúgy, mint az ápoló-, tanár- és orvoshiány. Ahogy telik az idő, egyre égetőbb a gond.

Tóth Szabolcs arról számolt be a közösségi médiában (sajnos többekkel egyetértésben), hogy a hét elején a vasútállomáson, egy férfi szabályosan terrorizálta az utazókat. Nőket köpdösött le és szexuálisan sértegetett, minden második utasba belekötött.

Büszkélkedett azzal, hogy frissen szabadult a börtönből, állítólag kése is volt és kristályozni szeretett volna, amit állítása szerint kisgyerekeknek is osztogat (… a posztoló szerint erről van bizonyíték is, a rendőrség megkapta…), ha elfogadják. A részletek alapján ez nem a tipikus részeges öregember volt, hanem egy jó erőben lévő, visszaeső bűnöző, aki balhét akart látni. “Vigyázzatok, mint azt legutóbb is írtam, sok mindent nem tesznek a rendőrök” – fogalmazott posztja végén Szabolcs.

Folytatás kedd estéről, szintén Szabolcstól: Ma is járkál egy újabb dilinyós, ez kislánycsapatokba köt bele – írja. Legyünk óvatosak és lehetőleg ne mászkáljunk egyedül a berényi vasútállomáson, főleg sötétben.

Kapcsolódó cikkek