Betintázott köpőfantomtól retteg Jászberény?

Megosztás

Egészen bizarr esetről számolt be a Ripost a napokban. Azt tudjuk, hogy a Jászság fővárosában, Jászberényben mindig történik valami, de a lap által „hullarészeg, köpködő fantomnak” nevezett titokzatos emberre azért nem számítottunk. A férfitől állítólag sokan félnek a városában.

Egy alkoholos üveggel a kezében, kapucniban, vagy sapkában mászkál a szóban forgó fantom. Egy helyi lakos úgy fogalmazott, ő már többször is találkozott vele, szinte mindenki ismeri a helyiek közül.

„Sokszor lóbálja a piás üvegét, az sem ritka, hogy beleköt az emberekbe és amúgy is gusztustalanul viselkedik. Félek elmenni mellette.”

A vasútállomás és orvosi rendelő környékén egyaránt gyakran megfordul. Egy másik jászberényit szintén megszólaltatott a Ripost, ő egyedül már nem mer arra a környékre menni, ahol a fantom rendszeresen feltűnik.

Szerinte óbégat, kötözködik, volt, hogy valakit le is köpött.

A helyiek elkeseredettek, mert minden jel afelé mutat, hogy nem lehet vele mit csinálni, annak ellenére, hogy volt olyan eset, amikor kis híján leütött egy asszonyt. A rendőrség és a mentők többször bevitték már, azonban mindig visszatér.

Kép: Getty Images

Kapcsolódó cikkek