Jó felkészülést zárt a Szolnoki MÁV, bár a feljutástól már elbúcsúzhat

Megosztás

Március 3-án kezdődik meg a jelenleg NB3-ban játszó Szolnoki MÁV bajnoki szereplése a Vasas második csapata ellen. Nagy fluktuáció nem volt a keretben, az átigazolási időszakban összesen ketten érkeztek és ketten távoztak.

A félszezont már magunk mögött tudjuk, jelen pillanatban a hetedik helyet foglalja el a MÁV a tabellán, több, mint húsz pont a hátránya a listavezető Békéscsabával szemben. Annak ellenére is kijelenthetjük tehát, hogy a megyeszékhely szebb napokat is látott futballcsapata nem fog feljutni, hogy a felkészülési mérkőzések eredményei egyébként egész pozitív mérleget mutatnak.

A csapat január 10-én tért vissza a Tiszaligeti Stadionba, összesen hét hetes volt a felkészülésük. Az Érd és a Karcag ellen 1-1-es döntetlent játszottak, a Mezőtúr csapatát hét, a Szajolt tíz góllal verték, az Orosháza egy gólgazdag meccsen 3-4-re kapott ki tőlük, a Tiszafüredtől viszont 2-0-s vereséget szenvedtek.

Eközben február közepén véget ért a téli átigazolási időszak. A távozók között van a 29 éves támadó Busa Bence, aki ősszel tizenöt bajnokin lépett pályára és hat gólt szerzett, ő Hódmezővásárhelyre tette át székhelyét. A másik távozó A Ceglédi VSE új játékosa, Ledacs-Kiss Bence, de ő mindösszesen harminchárom percet kapott tétmérkőzésen a Szolnoknál.

A két érkező nem más, mint Annus Árpád, ő már volt a MÁV játékosa, illetve a 19 éves Antal Gábor.

Kép: szolnokimavfc.hu

Kapcsolódó cikkek