Döbbenetes részletek derültek ki a kisújszállási bódéban szülésről

Megosztás

Egy napja írtuk meg, majd az országos sajtón is végigfutott a hír, hogy egy udvari wc-ben szülte meg gyermekét egy nő a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kisújszálláson. Az elsőre megmagyarázhatatlan tűnő eset drámáját növelte, hogy a kisbaba ráadásul a wc-be esett, a kiérkező tűzoltóknak kellett kiszabadítani. Az RTL riportot készített a helyszínen, még több részlet derült ki.

Sokkolta őket a történet – állítja ezt a család, elmondásuk szerint még azt sem tudták, hogy az érintett terhes lett volna. Csak az utolsó napokban panaszkodott a nő, hogy görcsöl, majd sokat járt a mosdóba, aztán váratlanul megszült.

Azután hívták a mentőket és a tűzoltókat, hogy a baba beesett a gödörbe, a háziak közül nem érték el és nem tudták a felszínre hozni. A nehezen hihető történet igazi okait jól mutathatja, hogy a rendőrség emberölési kísérlet gyanúja miatt indított nyomozást, egyébként szerencsére az asszony és a gyermek is jól van.

“Bármikor, amikor tudomásukra jutott, hogy várandós, mert megmozdult a baba, vagy közeleg a szülés, beindultak a fájások. Az utolsó pillanatban is, akár rejtett számról is kérhetnek segítséget több civil szervezettől is” – nyilatkozta az RTL-nek a Bölcső Alapítvány alapítója, Budavári Zita, aki szerint a félelem, a szégyen és a reménytelenség is hozzájárul ahhoz, hogy nem mernek szólni.

A Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a közösségi médiában számolt be, hogy lebontották az udvari bódét és ezáltal sikerült kiszabadítani a kisbabát, akiben „elképesztő életerő volt”.

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Lebontották az udvari bódét, így fértek hozzá a kisbabához! 💯 A keze kilátszott, úgy húzták ki az udvari illemhelyről az újszülöttet a kisújszállási önkormányzati tűzoltók. Nagy volt az öröm, amikor…

Kép: tuzoltosag-kisujszallas.hu

Kapcsolódó cikkek